Libnet.ro
UNICEF

19:30

INFOGRAFIC: Cum se circula in Europa si care sunt tarile in care poti depasi viteza maxima admisa din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
INFOGRAFIC: Cum se circula in Europa si care sunt tarile in care poti depasi viteza maxima admisa din Romania

Anotimpul calduros se apropie si tot mai multi romani isi pregatesc vacantele din perioada verii, atunci cand iau cu asalt fie statiunile cunoscute din Europa, fie opteaza pentru un sejur sau city break in marile capitale de pe batranul. continuă pe Wall-Street Ro

HARTA INTERACTIVA Care sunt tarile de pe glob cele mai implicate in dezvaluirile Panama Papers

Panama Papers, cea mai mare scurgere de documente fiscale din istorie, a adus in ultima saptamana in vizorului publicului larg companiile si actionarii din intreaga lume care si-au ascuns averile prin off-shore-uri in Panama, cu ajutorul firmei Mossack Fonseca. Panama, Elvetia, Hong Kong, Emiratele Arabe Unite, Luxemburg sau Marea Britanie - sunt tarile de pe glob cele mai implicate in scandal, cu cele mai multe companii aflate in legatura cu dezvaluirile Panama Papers. Vezi harta completa in articol.

Care sunt personalitatile pe care le vei vedea la Comic Con 2016

In cazul in care nu esti sigur daca ar trebui sau nu sa mergi la editia Comic Con din 2016, poate ca invitatii speciali te vor convinge sa o faci. Evenimentul va avea loc la complexul Romexpo din Bucuresti, in perioada 27-29 mai, Unul dintre ei este chiar actorul Charles Dance, cunoscut fanilor serialului Game [].

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )