Libnet.ro
UNICEF

01:05

HARTA INTERACTIVA Care sunt tarile de pe glob cele mai implicate in dezvaluirile Panama Papers

Hotnews Hotnews,
 HARTA INTERACTIVA Care sunt tarile de pe glob cele mai implicate in dezvaluirile Panama Papers

Panama Papers, cea mai mare scurgere de documente fiscale din istorie, a adus in ultima saptamana in vizorului publicului larg companiile si actionarii din intreaga lume care si-au ascuns averile prin off-shore-uri in Panama, cu ajutorul firmei Mossack Fonseca. Panama, Elvetia, Hong Kong, Emiratele Arabe Unite, Luxemburg sau Marea Britanie - sunt tarile de pe glob cele mai implicate in scandal, cu cele mai multe companii aflate in legatura cu dezvaluirile Panama Papers. Vezi harta completa in articol. continuă pe Hotnews

Cele mai in voga circuite tailor-made in destinatii exotice: idei de calatorie de la una dintre cele mai renumite agentii de turism de lux

Inca de la infiintare, in 2007, renumita agentie de turism 4Anotimpuri s-a remarcat din multitudinea de competitori datorita specializarii in crearea de vacante exotice la comanda, concepute special pentru a oferi o gama completa de trairi si experiente unice, in unele dintre cele mai exclusiviste locuri de pe glob.

Cele mai muncitoare zodii: cine se taraste pe coate pentru reusita si pentru ce nativ munca este o placere

Se spune ca femeile din zodiile Capricorn, Pesti sau Rac sunt cele mai harnice si ca fac orice numai sa leneveasca nu. Iata care sunt cele mai muncitoare zodii, indiferent de sex, si care sunt caracteristicile acestora cand vine vorba de orice fel de activitate.

Care sunt cele mai intalnite boli pe care le-au facut romanii din cauza jobului

Un studiu asupra morbiditatii privind bolile profesionale, aratat ca anul 2015 au fost raportate cele mai putine imbolnaviri profesionale din 2005 pana anul trecut .

Cele mai rele vorbe pe care le poti spune unei familii fara copii

Nu se stie din ce cauze, persoanele fara copii sunt stigmatizate, in special femeile. Iata cele mai rele vorbe pe cre le poti spune unei familii fara copii. Ce decizie proasta? Cine hotaraste ce este.

Tutun de lux: cele mai scumpe tigari din lume

Fumatul este considerat de multi drept un viciu scump, care sapa adanc in buzunarele multor persoane cu venituri si-asa scazute. Dar pentru pasionatii de lulea, exista si anumite branduri rare, de o calitate aparte care, deloc surprinzator, sunt si cele mai scumpe tigari din lume.

Acestea sunt cele mai ciudate inventii din toate timpurile

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, obisnuia sa spuna Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa ii confirme teoria, scrie playtech. r.

Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul misterios al femeilor.

STUDIU: Anul 2015 a fost declarat anul cu cele mai putine imbolnaviri profesionale. Iata cele mai intalnite boli pe care le-au facut romanii din cauza jobului

Conform studiului morbiditatii realizat in 2015, privind bolile profesionale, a reiesit ca anul 2015 au fost raportate cele mai putine imbolnaviri profesionale din 2005 pana anul trecut. Cei.

Cele mai bune piese de teatru cu Mircea Albulescu. Danton a fost rolul sau cel mai drag

Cele mai bune piese de teatru cu Mircea Albulescu. Rolul cel mai drag artistului Mircea Albulescu, care a murit vineri dimineata, a fost cel titular din piesa Danton de Camil Petrescu, pusa in scena de Horea Popescu pe scena Teatrului National din Bucuresti in 1974.

Portia de ras de anul acesta: cele mai bune comedii in 2016

Cu totii avem nevoie sa vedem o comedie ocazional, in defavoarea filmelor profunde. V-am pregatit o lista cu cele mai bune comedii in 2016, si, desi unelenu au fost lansate inca, nu-i rau sa stiti la ce sa va asteptati. De asemenea, poti consulta si lista noastra cu cele mai bune comedii din 2015. Cele [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )