Libnet.ro
UNICEF

17:15

INFOGRAFIC Topul preferintelor romnilor pentru Black Friday 2018

Hotnews Hotnews,
 INFOGRAFIC Topul preferintelor romnilor pentru Black Friday 2018

In topul preferintelor romanilor care vor face cumparaturi de Black Friday 2018 se afla produsele electrocasnice si electronice. Ce alte produse isi doresc romanii si cati bani vor sa cheltuie. continuă pe Hotnews

Produsele electrocasnice si electronice, in topul preferintelor romanilor de Black Friday 2018

Conform unui studiu realizat de agentia de digital marketing adLemonade la inceputul lunii octombrie pe un esantion de 205 persoane, dintre care fac parte: antreprenori, IT-isti, directori de marketing sau specialisti de marketing si C level.

Black Friday 2018: Ce telefon de la Samsung merita sa iti cumperi in acest an

A mai ramas aproape o saptamana pana la Black Friday 2018 si, fara indoiala, te gandesti deja la produsele la reducere pe care vrei sa ti le achizitionezi in acest an. Daca te-ai hotarat asupra unui telefon nou, poti incerca unul dintre modelele recente de la Samsung, care vor fi, mai mult ca sigur, reduse consistent de Black Friday.

Black Friday 2018: Ce cumpara online romanii si care va fi cresterea din acest an a vanzarilor

PayU Romania estimeaza ca editia de Black Friday de anul acesta va aduce o crestere cu 30% a valorii tranzactiilor online comparativ cu anul trecut, ajungand la peste 243 milioane lei.

ECCO Shoes lanseaza oferta de Black Friday 2018

Brandul danez de incaltaminte si accesorii din piele ECCO organizeaza pentru cel de al saselea an consecutiv Black Friday in Romania. Cu un portofoliu larg de produse si o istorie de reduceri negre, ECCO da startul.

Black Friday 2018: Valoarea tranzactiilor online va creste cu 30%. Ce cumpara romnii

Editia de Black Friday de anul acesta va aduce o crestere cu 30% a valorii tranzactiilor online comparativ cu anul trecut, ajungand la peste 243 milioane lei, potrivit estimarilor unui dintre cei mai mari procesatori de plati din Romania. Ce vor cumpara romanii din magazinele online.

Cum sa fii sigur ca ai prins o oferta buna de Black Friday

Black Friday se aproprie cu pasi repezi si daca vrei sa-ti cumperi ceva in cadrul campaniilor de reducere atunci ar trebui sa stii cum sa te feresti de tepe de Black Friday. Campaniile de.

Black Friday 2018: TOP 6 masini de spalat rufe 2 in 1 cu uscator care merita atentia

Foarte multi retailieri si-au anuntat deja participarea la editia 2018 de Black Friday. Cu reduceri diverse planificate pentru un stoc generos de produse, campania ar putea fi ocazia perfecta pentru a se inlocui diverse produse electronice si.

Egiptul urca in topul preferintelor romanilor. Cocktail Holidays lanseaza chartere pentru sarbatorile de iarna

Cu o crestere spectaculoasa a numarului de turisti straini de la un an la altul, Egiptul urca si in topul preferintelor romanilor, pentru care iarna aceasta sunt disponibile cu 50% mai multe pachete de vacanta pentru relaxare la soare, ori circuite si.

Cinci oferte de la eMAG care sa-ti faca pofta de Black Friday

Mai e putin pana la Black Friday, dar timp suficient sa-ti faci cumparaturi fara sa astepti acea zi ca pe Dumnezeu. Iata ce ai la eMAG. Black Friday va fi la eMAG pe 16 noiembrie. Alte.

Black Friday: ce trebuie sa stii despre lege ca sa nu fii pacalit de reduceri

De Black Friday se fac foarte multe reduceri, dar inainte sa arunci cu banii ar trebui sa-ti cunosti drepturile si ce spune legea despre reducerile pe care le fac magazinele. in primul rand,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )