Libnet.ro
UNICEF

19:30

Infograficul care iti arata cele mai vorbite limbi din lume. Engleza este pe locul al treilea

Adevărul Adevărul,
Infograficul care iti arata cele mai vorbite limbi din lume. Engleza este pe locul al treilea

Acest infografic, realizat de jurnalistul Alberto Lucas Lopez pentru publicatia South China Morning Post, arata care sunt cele mai vorbite limbi din lume. in cercetare au fost incluse doar 23 dintre cele mai utilizate limbi, jurnalistul luand in calcul numai vorbitorii nativi. continuă pe Adevărul

Tehnologia Microsoft care iti arata de ce a dat doua miliarde de dolari pe Minecraft

In cadrul E3, cei de la Microsoft au testat o noua versiune de Minecraft creata special pentru ochelarii de realitate virtuala HoloLens. La inceputul acestui an, Microsoft ne-a impresionat pe toti cu lansarea HoloLens. Ochelarii de realitate virtuala auun display HD transparent prin care utilizatorii pot vedea atat lumea reala cat si proiectiile virtuale si [] Tehnologia Microsoft care iti arata de ce a dat doua miliarde de dolari pe Minecraft Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune poze surprinse cu iPhone iti arata ca fotografia e mai mult decat selfie

Daca cea mai buna camera e cea pe care o ai cu tine, atunci acesti fotografi au folosit-o la maximum. Competitia care premiaza cele mai bune fotografii facute cu un iPhone si-a desemnat castigatorii, iar imaginile sunt, se poate spune, captivante si memorabile. Printre atatea echipamente scumpe, de la DSLR-uri si mirrorless-uri la clasicele Leica, [] Cele mai bune poze surprinse cu iPhone iti arata ca fotografia e mai mult decat selfie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cartierele bucurestene cu cele mai mici preturi de tranzactionare ale locuintelor

Zona de vest a reprezentat 35% din totalul tranzactiilor realizate in primul trimestru al anului, fiind urmata de sud cu 21% si nord cu 20% din total, arata indicele imobiliar al ASE. Iata care sunt cartierele cu cele mai mici preturi de tranzactionare.

Fujitsu Arrows NX F-04G, primul telefon care iti scaneaza irisul

Nu neaparat pentru ca ai nevoie, dar Fujitsu tocmai a lansat in Japonia, prin cel mai mare operator, primul telefon din lume care iti scaneaza irisul. Asa cum Motorola a implementat scanarea amprentei pe un telefon, japonezii se vor primii in acest nou domeniu al securizarii dispozitivului. Scanarea amprentei pare atat de invechita acum ca [] Fujitsu Arrows NX F-04G, primul telefon care iti scaneaza irisul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase locuri din judetul Constanta. Unde trebuie neaparat sa ajungi ca sa ai o calatorie de neuitat

Constanta, cel mai sud-estic judet al Romaniei, are cele mai frumoase locuri presarate de la nord la sud, de la est la vest, astfel ca pentru a-i cunoaste atractiile trebuie sa strabati asezarile cu garduri joase de piatra si drumurile prafuite. adevarul. ro propune cateva dintre cele mai frumoase locuri din judetul Constanta, pe care nu trebuie sa le ratati la urmatoarea vizita.

Cele mai frumoase obiective turistice din judetul Mures

Cele mai frumoase obictive turistice din judetul Mures. Pentru locuitorii judetului Mures si nu numai, e bine de stiut care sunt posibilitatile de relaxare la sfarsit de saptamana. Complexul de Agrement, Gradina Zoologica si Cetatea Sighisoara sunt cele mai vizitate obiective turistice din judetul Mures.

Cele mai frecvente greseli de scriere in limba romana

Limba romana este plina de capcane in care utilizatorii ei pica adesea, mai ales cand e vorba de scris. in graba folosirii cuvintelor in presa, pe diverse retele, in sms-uri sau pur si simplu atunci cand scriem cateva cuvinte unui prieten, greselile apar frecvent. Noi trecem in revista cele mai frecvente greseli de scriere in limba romana.

Cele mai aventuriere zodii: nativii care fug in bratele amantilor

Cele mai aventuriere zodii. Nu toate persoanele sunt predispuse sa insele, dar in unele cazuri, astrele isi lasa amprenta asupra caracterului indivizilor, transformandu-i in infideli fara leac.

Cele mai bune aplicatii iPhone de editat poze

Chiar daca iPhone 6 a fost surclasat de concurentii LG G4 si Samsung Galaxy S6 in ceea ce priveste camera foto, aceasta se descurca, in continuare, mai mult decat onorabil. Dar pentru ca degeaba faci fotografii bune daca nu le prelucrezi pe masura, nu ar fi rau sa ai in vedere cele mai bune aplicatii [] Cele mai bune aplicatii iPhone de editat poze Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fermierii, cu cele mai mari subventiii de la stat. Cele mai multe solicitari au fost depuse de cei din Cahul

In timp ce cele mai multe solicitari au fost depuse de fermierii din Cahul, Orhei sau Edinet, cele mai mari sume din fondul de subventionare au ajuns la cei din Criuleni, Soroca sau Hancesti, potrivit infograficului realizat de Expert-Grup si publicat pe budgetstories. md.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )