Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cele mai frumoase locuri din judetul Constanta. Unde trebuie neaparat sa ajungi ca sa ai o calatorie de neuitat

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase locuri din judetul Constanta. Unde trebuie neaparat sa ajungi ca sa ai o calatorie de neuitat

Constanta, cel mai sud-estic judet al Romaniei, are cele mai frumoase locuri presarate de la nord la sud, de la est la vest, astfel ca pentru a-i cunoaste atractiile trebuie sa strabati asezarile cu garduri joase de piatra si drumurile prafuite. adevarul. ro propune cateva dintre cele mai frumoase locuri din judetul Constanta, pe care nu trebuie sa le ratati la urmatoarea vizita. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase parcuri din Bucuresti: Parcul Cismigiu a fost amenjat din ordinul lui Ipsilanti, Parcul IOR a fost construit in vremea lui Ceausescu

In Capitala exista o multime de zone verzi in care bucurestenii se pot plimba si relaxa in aer liber. Adevarul va prezinta cele mai frumoase parcuri din Bucuresti.

Cele mai frumoase obiective turistice din judetul Mures

Cele mai frumoase obictive turistice din judetul Mures. Pentru locuitorii judetului Mures si nu numai, e bine de stiut care sunt posibilitatile de relaxare la sfarsit de saptamana. Complexul de Agrement, Gradina Zoologica si Cetatea Sighisoara sunt cele mai vizitate obiective turistice din judetul Mures.

Ce afaceri au companiile care detin cele mai puternice branduri din Romania

Gerovital, Dero, Petrom, Dacia sau Elmiplant sunt printre cele mai puternice branduri romanesti, potrivit studiului realizat in 2014 de catre revista Biz impreuna cu compania de cercetare Unlock Market Research. Vezi in slide-urile urmatoare ce.

Infograficul care iti arata cele mai vorbite limbi din lume. Engleza este pe locul al treilea

Acest infografic, realizat de jurnalistul Alberto Lucas Lopez pentru publicatia South China Morning Post, arata care sunt cele mai vorbite limbi din lume. in cercetare au fost incluse doar 23 dintre cele mai utilizate limbi, jurnalistul luand in calcul numai vorbitorii nativi.

Cum au ajuns bulgarii sa populeze judetul Dambovita. Cele mai frumoase obiceiuri ale comunitatii sunt respectate de secole

Poporul bulgar a fost unul dintre popoarele care au fost cotropite de Imperiul Otoman. Mii de bulgari care traiau la Sud de Dunare au fost nevoiti sa se mute in Tara Romanesca pentru a-si putea trai in continuare viata.

Domeniile in care joaca cele mai mari companii: TOP 200 firme din Romania

Energia, auto, retailul si industria sunt domeniile cu cele mai multe companii cu afaceri de miliarde de lei, potrivit unei analize Wall-Street. ro pe baza clasamentului celor mai mari 200 de companii din Romania, oferit de Registrul Comertului.

Fermierii, cu cele mai mari subventiii de la stat. Cele mai multe solicitari au fost depuse de cei din Cahul

In timp ce cele mai multe solicitari au fost depuse de fermierii din Cahul, Orhei sau Edinet, cele mai mari sume din fondul de subventionare au ajuns la cei din Criuleni, Soroca sau Hancesti, potrivit infograficului realizat de Expert-Grup si publicat pe budgetstories. md.

Cele mai amuzante si mai ciudate competitii din lume: calcat de rufe extrem si azvarlitul cu pitici

Calcat de rufe extrem, lupte cu degetele de la picioare, curse cu paturi sau aruncatul cu pitici se numara printre cele mai ciudate competitii din lume. Concurentii isi iau rolul in serios, in timp ce curiosii se amuza pe seama eforturilor depuse pentru a iesi invingatori.

Cele mai bune aplicatii iPhone de editat poze

Chiar daca iPhone 6 a fost surclasat de concurentii LG G4 si Samsung Galaxy S6 in ceea ce priveste camera foto, aceasta se descurca, in continuare, mai mult decat onorabil. Dar pentru ca degeaba faci fotografii bune daca nu le prelucrezi pe masura, nu ar fi rau sa ai in vedere cele mai bune aplicatii [] Cele mai bune aplicatii iPhone de editat poze Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune aplicatii de pescuit

Am adunat pentru voi o lista cu cele mai bune aplicatii de pescuit. Cu ajutorul telefoanelor inteligente, acum puteti invata cum sa faceti noduri, puteti afla informatii despre anumite specii de pesti sau puteti tine evidenta cu precizie a capturilor facute de-a lungul timpului pentru a distruge mitul ca pescarii exagereaza. Smartphone-urile ne acapareaza viata [] Cele mai bune aplicatii de pescuit Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )