Libnet.ro
UNICEF

16:00

INFOGRAFIE Dupa 70 de ani: Aliatii, din nou in Normandia

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Dupa 70 de ani: Aliatii, din nou in Normandia

Plajele pe care a avut loc debarcarea de la 6 iunie 1944 vor fi astazi ocupate din nou de Aliati. Mii de veterani, turisti si militari celebreaza 70 de ani de la momentul decisiv al victoriei asupra Germaniei Naziste. continuă pe Adevărul

Dupa 70 de ani: Aliatii, din nou in Normandia

Plajele pe care a avut loc debarcarea de la 6 iunie 1944 vor fi astazi ocupate din nou de Aliati. Mii de veterani, turisti si militari celebreaza 70 de ani de la momentul decisiv al victoriei asupra Germaniei Naziste.

Ziua debarcarii atunci si acum: plajele Normandiei dupa 70 de ani

Fotograful Chris Helgren a luat cateva imagini de arhiva din timpul invaziei Aliatilor in Normandia si s-a intors exact in aceleasi locuri pentru a le fotografia asa cum arata ele astazi.

Barack Obama asigura din nou Romania de sprijinul Statelor Unite

Barack Obama asigura din nou Romania de sprijinul Statelor Unite. La ceremonia organizata cu ocazia implinirii a 25 de ani de la primele alegeri libere din Polonia, liderul de la Casa Alba a declarat ca America nu.

MFP vrea sa vanda din nou obligatiuni in lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) va redeschide astazi o emisiune de obligatiuni in lei initiata in februarie 2012), cu scadenta la 15 ani, in valoare de 200 milioane lei, conform programului de imprumuturi al Trezoreriei pentru luna iunie.

Turcia: Youtube functioneaza din nou

Autoritatea de reglementare in telecomunicatii din Turcia a permis functionarea Youtube pe teritoriul tarii, dupa ce o hotarare in acest sens a fost luata de Curtea Constitutionala, care a stabilit ca interzicerea Youtube incalca dreptul la exprimare libera.

Liderii dreptei se intalnesc din nou pentru a discuta despre candidatul unic la prezidentiale

Liderii partidelor de dreapta au o noua intalnire luni. Acestia trebuie sa gaseasca un candidat potrivit pentru Palatul Cotroceni, dupa ce fostul sef al Partidului National Liberal a anuntat ca nu va mai.

Soldatul american, eliberat dupa 5 ani de captivitate printre talibani, e in stare de SOC. Ce au observat medicii care l-au consultat

Soldatul american, eliberat dupa ce a fost tinut in captivitate cinci ani de talibanii din Afganistan, se pregateste sa ajunga acasa. in orasul sau natal se pun la punct ultimele detalii pentru o primire.

Lista medicamentelor compensate si gratuite, actualizate dupa 6 ani

Procedurile privind actualizarea cu molecule noi a listei de medicamente compensate si gratuite sunt in curs de implementare iar o parte din problemele sistemului de sanatate vor fi ameliorate, potrivit declaratiilor ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

INTERVIU cu Vittoria Alliata di Villafranca, director in cadrul DG REGIO. Comisia Europeana critica din nou strategia Guvernului pentru fondurile UE 2014-2020. Dar o mai si lauda

Comisia Europeana critica Guvernul Romaniei pentru lipsa progreselor in realizarea Master Planului pe transport si a conditionalitatilor ex-ante, inclusiv privind sistemul de achizitii publice, pentru viitoarea absorbtie a fondurilor europene din perioada de programare 2014-2020. Intr-un interviu acordat HotNews. ro, Vittoria Alliata di Villafranca, director pentru buget in cadrul Directoratului general pentru Politica regionala DG REGIO) al Comisiei Europene, a detaliat noile observatii ale executivului comunitar la draftul oficial al Acordului de parteneriat transmis de Guvernul Romaniei la Bruxelles. Potrivit acesteia, in ansamblu, draftul avansat in aprilie de catre autoritatile romane este mai bun decat anteriorul proiect de Acord de parteneriat, de anul trecut, insa mai sunt inca multe observatii. Directoarea de la Bruxelles a estimat astfel ca Romania nu va putea atrage primii bani europeni din perioada de programare 2014-2020 pana la sfarsitul acestui an. Comisia Europeana a aprobat deja acordurile de parteneriat cu Polonia, Grecia, Germania, Danemarca. Niciun progres pe Master Planul de transport.

Coruptia afecteaza, din nou, Campionatul Mondial

Cu 12 zile inainte de inceperea Campionatului Mondial de Fotbal organizat de FIFA in Brazilia, New York Times a publicat detalii despre posibile meciuri aranjate in perioada disputarii ultimului campionat, din Africa de Sud, iar in ziua urmatoare, the Sunday Times si The Guardian au publicat cele mai recente rapoarte privind coruptia in oferta Qatar de a gazdui Campionatul Mondial de Fotbal din 2022, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )