Libnet.ro
UNICEF

18:16

INFOGRAFIE Presedintele Trump aproba in principiu acordul Oracle cu TikTok

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Presedintele Trump aproba in principiu acordul Oracle cu TikTok

Presedintele american Donald Trump a declarat ca accepta, in principiu, un acord in baza caruia operatiunile americane ale aplicatiei chineze TikTok, sa fie preluate de Oracle si Walmart. Daca tranzactia se va concretiza, TikTok va deveni o companie cu sediul in SUA, incheind negocierile care au starnit dezbateri intense privind securitatea nationala si viitorul internetului. continuă pe Adevărul

Presedintele Trump a binecuvantat acordul dintre TikTok si firmele americane Oracle si Walmart

Presedintele american Donald Trump le-a declarat sambata reporterilor ca a binecuvantat acordul dintre TikTok si firmele americane Oracle si Walmart, care va permite aplicatiei chineze de video-sharing sa functioneze in Statele Unite, relateaza BBC, citat de news. ro. Trump a emis un ordin executiv prin care interzicea aplicatia in SUA, din motive de siguranta nationala. Oficialii americani se tem ca datele colectate de compania care detine TikTok, ByteDance, sunt oferite Guvernului chinez. ByteDance a negat aceste acuzatii.

SUA: Presedintele Trump promite suficiente vaccinuri pentru toti americanii pana in aprilie 2021

Presedintele Donald Trump a promis vineri ca 100 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 vor fi fabricate pana la sfarsitul anului si vor fi intr-un numar suficient pentru a vaccina 330 de milioane de americani pana in aprilie 2021, informeaza AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )