Libnet.ro
UNICEF

01:05

INFOGRAFIE Pretul petrolului Brent a atins minimul ultimilor 11 ani: 36,06 dolari pe baril

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Pretul petrolului Brent a atins minimul ultimilor 11 ani: 36,06 dolari pe baril

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a atins luni cel mai redus nivel din ultimii 11 ani, pe fondul speculatiilor ca furnizorii din Orientul Mijlociu si pana in Statele Unite vor accentua supraoferta, in cadrul luptei pentru pastrarea cotelor de piata. continuă pe Adevărul

Pretul petrolului Brent a atins cel mai redus nivel din ultimii 11 ani

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a atins luni cel mai redus nivel din ultimii 11 ani, pe fondul speculatiilor ca furnizorii din Orientul Mijlociu si pana in Statele Unite vor accentua supraoferta, in cadrul luptei pentru pastrarea cotelor de piata, informeaza Bloomberg.

Cotatia petrolului se prabuseste la minimul ultimilor 11 ani

Cotatia petrolului Brent a cazut la minimul ultimilor 11 ani, inregistrat in 2004, in conditiile in care tarile producatoare de petrol, de la Orientul Mijlociu pana in Iran si Rusia continua sa inunde piata cu titei, scrie The Telegraph.

Pretul petrolului Brent, la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani

Pretul petrolului Brent, de referinta la Bursa din Londra, a atins, ieri, cel mai redus nivel din ultimii 11 ani, pe fondul speculatiilor potrivit carora furnizorii din Orientul Mijlociu pana in Statele Unite vor avea o supraoferta tot mai mare, in cadrul luptei pentru pastrarea cotelor de piata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )