Libnet.ro
UNICEF

14:15

INFOGRAFIE Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor cred ca alimentele se vor ieftini dupa reducerea TVA

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor cred ca alimentele se vor ieftini dupa reducerea TVA

Aproape 60% din romani se asteapta ca preturile alimentelor si ale bauturilor nealcoolice sa fie mai mici dupa reducerea TVA de la 24% la 9% incepand cu 1 iunie, respectandu-se integral sau partial scaderea taxei, releva barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul. continuă pe Adevărul

Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor cred ca alimentele se vor ieftini dupa reducerea TVA

Aproape 60% din romani se asteapta ca preturile alimentelor si ale bauturilor nealcoolice sa fie mai mici dupa reducerea TVA de la 24% la 9% incepand cu 1 iunie, respectandu-se integral sau partial scaderea taxei, releva barometrul INSCOP Research.

INFOGRAFIE Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor vor din nou armata obligatorie

In conditiile situatiei militare si politice tensionate din zona, romanii sunt din ce in ce mai mult de acord cu reintroducerea serviciului militar obligatoriu, releva barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul.

Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor vor din nou armata obligatorie. Cum vi se pare ideea?

In conditiile situatiei militare si politice tensionate din zona, romanii sunt din ce in ce mai mult de acord cu reintroducerea serviciului militar obligatoriu, releva barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul .

INSCOP: Majoritatea romanilor considera ca reducerea TVA-ului la 9% pentru alimente si bauturile nealcoolice este o masura buna pentru ei si economie

Un sondaj realizat de INSCOP cu privire la efectele reducerii TVA-ului la 9% pentru alimente si bauturi nealcoolice arata faptul ca majoritatea romanilor cred ca aceasta masura este buna atat pentru ei, cat.

Sondaj: Majoritatea romanilor vor serviciu militar obligatoriu. Republica Moldova, pe locul patru in clasamentul celor mai importanti aliati

Un sondaj INSCOP realizat la comanda ziarului Adevarul arata ca mai bine de jumatate dintre romani sunt de acord cu reintroducerea serviciului militar obligatoriu. 58,4% dintre respondenti considera ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )