Libnet.ro
UNICEF

18:31

INFOGRAFIE Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor vor din nou armata obligatorie

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor vor din nou armata obligatorie

In conditiile situatiei militare si politice tensionate din zona, romanii sunt din ce in ce mai mult de acord cu reintroducerea serviciului militar obligatoriu, releva barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul. continuă pe Adevărul

Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor vor din nou armata obligatorie. Cum vi se pare ideea?

In conditiile situatiei militare si politice tensionate din zona, romanii sunt din ce in ce mai mult de acord cu reintroducerea serviciului militar obligatoriu, releva barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul .

Sondaj: Majoritatea romanilor vor serviciu militar obligatoriu. Republica Moldova, pe locul patru in clasamentul celor mai importanti aliati

Un sondaj INSCOP realizat la comanda ziarului Adevarul arata ca mai bine de jumatate dintre romani sunt de acord cu reintroducerea serviciului militar obligatoriu. 58,4% dintre respondenti considera ca.

Gigi Hadid, din nou singura. S-a despartit de Cody Simpson

Frumoasa Gigi Hadid este din nou singura, dupa ce starul pop Cody Simpson a decis sa se desparta din nou de ea.

Petre Roman cere din nou Camerei sa-l repuna in functia de deputat

Petre Roman a solicitat din nou Camerei Deputatilor repunerea sa in functia de deputat. Fostul premier al Romaniei spune ca raportul ANI privind incompatibilitatea sa nu a ramas definitiv si nu exista niciun temei pentru demiterea sa.

DNA cere din nou arestarea lui Ilie Carabulea pentru ca a influentat, prin intimidare, martori

Procurorii DNA cer din nou arestarea preventiva a lui Ilie Carabulea, judecat in dosarul ASF, dupa ce omul de afaceri nu a respectat conditiile impuse prin control judiciar, el determinand diverse persoane, prin fapte cu efect intimidant,.

Elisabetta Canalis, fosta iubita a lui George Clooney, din nou insarcinata

Elisabetta Canalis are din nou motive sa zambeasca. Frumoasa italianca, fosta iubita a lui George Clooney, asteapta primul copil cu sotul ei, Brian Perri.

BVB mareste din nou programul de tranzactionare. Cum arata noul orar

Bursa de Valori Bucuresti BVB) va extinde programul de tranzactionare cu 30 de minute incepand din 21 mai 2015, pana la ora 18:30, pentru pietele de actiuni, ETF si unitati de fond, reprezentantii pietei afirmand ca in acest fel programul BVB se.

Catalin Striblea: Elena Udrea va face valuri din nou. Echipa Basescu-Udrea va fi mai puternica, iar gruparea PDL din noul PNL este tinta

Catalin Striblea a scris pe blogul personal cateva observatii in legatura cu iesirea Elenei Udrea din arestul preventiv. Elena Udrea este inca moale. Vocea i s-a schimbat usor, semn ca cele 73 de zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )