Libnet.ro
UNICEF

11:00

Informatii ANM. Prognoza meteo pentru joi, 30 ianuarie: cer noros si ninsori

Playtech Playtech,
Informatii ANM. Prognoza meteo pentru joi, 30 ianuarie: cer noros si ninsori

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de joi, 30 ianuarie. Meteorologii anunta temperaturi peste media acestei perioade, cer noros, ninsori pe arii restranse la munte, si izolat conditii pentru precipitatii mixte. Ultimele informatii de la ANM. Prognoza meteo pentru joi, 30 ianuarie Joi, 30 ianuarie 2020, vremea se va ameliora ca aspect . continuă pe Playtech

Ultimele informatii de la ANM. Prognoza meteo pentru miercuri, 29 ianuarie: ploi in majoritatea tarii

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 29 ianuarie. Prima parte a zilei va abunda de ploi in majoritatea zonelor tarii, urmand ca precipitatiile sa se restranga la orele pranzului, in timp ce la munte va ninge viscolit. Informatii ANM. Prognoza meteo pentru miercuri, 29 ianuarie Specialistii de la Administratia .

Prognoza meteo pentru luni, 27 ianuarie: innorari, ploi slabe sau burnita. Informatii despre starea vremii de la ANM

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de luni, 27 ianuarie 2020. Se anunta temperaturi peste mediile multianuale, cer variabil, cu innorari in unele puncte cardinale si numai cu totul izolat vor fi ploi slabe sau burnita. Prognoza meteo pentru luni, 27 ianuarie Luni, 27 ianuarie, vremea va fi in general inchisa, iar .

Prognoza meteo pentru marti, 28 ianuarie: Vremea va fi neobisnuit de calda

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru marti, 28 ianuarie. Se anunta o incalzire usoara a vremii in cea mai mare parte a tarii. in Capitala, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Prognoza meteo pentru marti, 28 ianuarie Vremea se va incalzi fata de intervalul anterior in .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 ianuarie. Se intorc ploile. Temperaturi situate -3 si 11 grade

Vremea va fi predominant inchisa. Temporar vor fi ploi in general slabe, in cursul zilei in cea mai mare parte a tarii, iar noaptea in centru si sud-est si izolat in rest.

HOROSCOP rune 30 ianuarie. Taurii sunt prudenti, Balantele au parte de noi oportunitati

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 30 IANUARIE 2020.

Vreme rece in aproape toata tara. ANM a actualizat prognoza meteo

Prognoza meteo pentru 28, 29 si 30 ianuarie 2020.

Sedinta ordinara de Consiliu Local pe 30 ianuarie. Ce proiecte vor fi dezbatute

Consilierii locali sunt convocati joi, 30 ianuarie, la ora 16. 30, in sedinta ordinara avand pe zi 13 proiecte de hotarare, printre care si proiectul prind aprobarea modernizarii centrului vechi.

Cum va fi vremea la finalul lunii ianuarie. Meteorologii au facut acum anuntul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru marti, 28 ianuarie. Se anunta o incalzire usoara a vremii in cea mai mare parte a tarii. in Capitala, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Cum va fi vremea la finalul lunii ianuarie Cu toate ca astazi avem temperaturi mai .

Prognoza meteo: Un ciclon periculos loveste Romania. Cand se schimba vremea, unde se anunta fenomene extreme

Un ciclon mediteranean aduce iarna in Romania. Nu in toate regiunile se vor semnala ninsori si viscol. Meteorologii anunta temperaturi anormal de ridicate in sudul tarii pentru sfarsitul lunii ianuarie. Vremea rea nu tine prea mult. in weekend vine primavara, sunt asteptate maxime de 12-13 grade.

VIDEO Prognoza meteo: Iarna anormala in Romania. Ce spun meteorologii despre caldura neobisnuita, unde vin ninsori

Vremea se anunta in continuare deosebit de calda pentru sfarsitul lunii ianuarie, desi valorile termice vor marca o usoara scadere in majoritatea regiunilor. Noptile vot fi geroase, cu temperaturi sub pragul de inghet in toata tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )