Libnet.ro
UNICEF

09:30

VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 ianuarie. Se intorc ploile. Temperaturi situate -3 si 11 grade

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 ianuarie. Se intorc ploile. Temperaturi situate -3 si 11 grade

Vremea va fi predominant inchisa. Temporar vor fi ploi in general slabe, in cursul zilei in cea mai mare parte a tarii, iar noaptea in centru si sud-est si izolat in rest. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 26 ianuarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Ziua, cerul va fi variabil, cu innorari in vest, nord-vest si centru si numai cu totul izolat vor fi ploi slabe sau burnita.

Prognoza meteo pentru Bucuresti: Vreme frumoasa in mini-vacanta de Ziua Unirii Principatelor

Meteorologii anunta vreme calda pentru mini-vacanta de Ziua Unirii, termometrele indicand chiar si 11 grade in Capitala, mai ridicate fata de mediile climatologice ale perioadei, conform prognozei ANM, transmisa la solicitarea Mediafax.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 24 ianuarie. Vremea se va incalzi in toata tara

Pentru ziua de vineri, 24 ianuarie 2020, se pare ca temperaturile vor creste cu cateva grade. Valorile termice sunt in crestere in aproape toata tara, conform prognozei meteo anuntate de ANM. Prognoza meteo ANM pentru vineri, 24 ianuarie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru vineri, 24 ianuarie. Potrivit acestora .

HOROSCOP 27 IANUARIE. Gemenii sunt romantici, Taurii dau peste oportunitati

Iata previziunile astrologice pentru 27 ianuarie.

Prognoza meteo: Cat tine vremea de iarna. Unde loveste viscolul si ce fenomene se anunta in weekend

Iarna nu zaboveste prea mult in Romania. Dupa un episod scurt de ninsori si viscol la munte, in weekend se anunta temperaturi maxime anuntate de 14 grade in sud-estul tarii, valori anormale pentru luna ianuarie.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 23 ianuarie. Schimbare brusca de temperatura

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Care sunt conditiile meteo pentru ziua de joi, 23 ianuarie? Schimbarea brusca de temperatura aduce maxime putin peste cele normale perioadei in care ne aflam. Prognoza meteo ANM pentru joi, 23 ianuarie Meteorologii indica un cer variabil cu innorari in prima parte a .

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in urmatoarele zile

ANM a prezentat prognoza meteo pe urmatoarele trei zile. in Bucuresti si zonele de campie va fi mai cald iar in zonele de munte se asteapta ninsori slabe.

HOROSCOP rune 27 ianuarie. Racii ajung la destinatia dorita, Varsatorii dau de o noua oportunitate

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 27 IANUARIE 2020.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie. Bivolii sunt se sensibili, Tigrii au oportunitati de schimbare

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 27 IANUARIE 2 FEBRUARIE 2020. Anul Mistretului s-a incheiat. Din 25 ianuarie 2020 a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile.

HOROSCOPUL RUNELOR pentru saptamana 27 ianuarie 2 februarie. Mihai Voropchievici a facut anuntul DEVASTATOR: Aceste zodii vor trai un adevarat COSMAR!

Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, horoscopul runelor pentru saptamana 27 ianuarie 2 februarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3129 seconds )