Libnet.ro
UNICEF

20:30

Informatii socante in cazul politistului pedofil din Craiova: Fata de 12 ani, drogata si obligata sa intretina relatii intime, pe bani(VIDEO)

B1 B1,
Informatii socante in cazul politistului pedofil din Craiova: Fata de 12 ani, drogata si obligata sa intretina relatii intime, pe bani(VIDEO)

Informatii halucinante ies la iveala la doar o saptamana de la cazul politistului pedofil din Craiova, arestat pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o copila de doar 12 ani, pe care ar fi lasat-o si. continuă pe B1

FOTO O turma de mistreti s-a plimbat pe strazile din Craiova

O turma de mistreti s-a plimbat, in noaptea de miercuri spre joi, pe strazile din Craiova. Animalele salbatice au fost surprinse de un sofer care le-a fotografiat si a postat imaginile pe un grup Facebook, scrie Mediafax.

Elevii sufera de FRIG intr-o scoala din Craiova, din cauza unei avarii. Director: Dumnezeu ne iubeste ca este soare si caldura de afara

Elevii unei scoli din Craiova stau imbracati cu geci la orele de curs, din cauza lipsei caldurii generata de o avarie. Nu doar elevii Scolii Generale Nicolae Balcescu sunt afectati, ci si locuitorii.

Rasturnare de situatie in cazul copilului disparut din Pecineaga. Mama copilului crede ca tatal lui e principalul suspect

Un copil de opt ani din localitatea Pecineaga a disparut de cinci zile fara urma si este cautat cu disperare de mama lui si de autoritati. Politistii au mai multe piste, iar tatal baietelului este de parere ca acesta a fost rapit. Nu de aceeasi parere este mama, care il suspecteaza pa barbat de disparitia .

Marturia socanta a fetitei de 14 ani, exploatata sexual de politistul din Craiova: M-a drogat si m-a obligat sa ma culc cu zece barbati intr-o singura zi

Minora de 14 ani, care se afla in grija Directiei pentru Protectia Copilului Dolj, a hotarat sa spuna procurorilor DIICOT adevarul despre politistul care o teroriza de aproape doi ani. Fata a povestit si.

Roxana are 15 ani si a disparut fara urma din Arad. Fata este de negasit de mai bine de 24 de ore

Iasmina Roxana Olariu, in varsta de 15 ani,este cautata de politistii aradeni dupa ce, in dimineata de 6 noiembrie, a plecat de ladomiciliulei din Arad si nu s-a mai intors. Adolescenta.

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2019 FATA DE PERIOADA SIMILARA A ANULUI TRECUT: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu 7,1%

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), a inregistrat o crestere cu 7,1%, ca serie bruta, in perioada 1 ianuarie-30 septembrie 2019, comparativ cu perioada similara a anului trecut, pe fondul majorarii vanzarilor de produse nealimentare +8,8%), comertului cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate +7,3%) si vanzarilor de produse alimentare, bauturi si tutun +5,1%), arata cifrele publicate, ieri, de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )