Libnet.ro
UNICEF

16:45

Informatii de ultima ora: Care este starea de sanatate a lui Ion Iliescu

B1 B1,
Informatii de ultima ora: Care este starea de sanatate a lui Ion Iliescu

Apar noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu, dupa ce in spatiul public au aparut numeroase intrebari ca urmare a absentei fostului presedinte pentru prima data dupa 1990 de la. continuă pe B1

DETALIUL pe care foarte putini il cunosc. Care este numele din buletin al Patriarhului Daniel

Foarte putini dintre romani cunosc care este numele din buletin al Patriarhul Daniel, desi credinciosii ii asculta mereu predicile si asociaza rapid numele acestuia cu imaginea sa. in actul de .

Afla care este copacul vietii tale dupa perioada in care te-ai nascut. Acesta DEZVALUIE lucruri NEBANUITE despre tine

Cand vine vorba de astrologie, perioada in care te-ai nascut are o relevanta uimitoare. Ziua nasterii poate dezvalui lucruri nebanuite despre tine, potrivit Antena1. Iata care este.

Ministrul de Interne, informatii de ultima ora despre agentul pedofil

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, ca l-a informat pe premierul Mihai Tudose despre masurile dispuse ca urmare a depistarii politistului suspectat de agresiune sexuala asupra unor.

Informatii de ultima ora din sedinta PSD

Discutiile aprinse continua la sedinta PSD. inca de la inceptul sedintei, premierul a creut restructurarea si au fost opinii pro si contra in legatura cu acest aspect. Pana la ur.

Ultima ora: Gica Popescu va coordona tot ce tine de organizarea EURO 2020 in Romania

Fostul mare international Gica Popescu a acceptat propunerea Guvernului Romaniei de a coordona echipa care se implica in tot ce inseamna organizarea EURO 2020 la Bucuresti.

Decizie de ultima ora a premierului. Mihai Tudose a trimis Corpul de Control la MAI

Surse de la Palatul Victoria afirma ca premierul Mihai Tudose a decis, in urma discutiei cu seful IGP, chestorul Bogdan Despescu, sa trimita Corpul de control al primului ministru care sa faca o ampla.

USR, lovit in plin de o decizie a PNL. Anunt de ultima ora a lui Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat, marti, ca parlamentarii PNL nu semneaza sesizarile care vor fi depuse de USR la Curtea Constitutionala pentru ca au iesit din termen, afirmand ca liberalii au.

Rasturnare de situatie in cazul restructurarii guvernului Tudose. Anuntul de ultima ora facut de Tariceanu

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca a avut o intalnire cu Liviu Dragnea, care l-a informat despre discutiile din Comitetul Executiv National al PSD, seful ALDE.

Jandarmeria, precizari de ultima ora despre scandalul de la sediul PSD

Patru dintre persoanele care au protestat, luni, in fata sediului Partidului Social Democrat, in timp ce se desfasura sedinta Comitetului Executiv al partidului, au fost ridicate de catre jandarmi,.

Declaratii de ultima ora la Ministerul de Interne despre pedofilul din lift

Ministerul de Interne a facut primele declaratii despre pedofilul care a agresat doi copii intr-un lift din Drumul Taberei, din Capitala. Exista deja o mare tensiune, iar ministrul Afacerilor Interne n.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2765 seconds )