Libnet.ro
UNICEF

07:01

Jandarmeria, precizari de ultima ora despre scandalul de la sediul PSD

Antena3 Antena3,
Jandarmeria, precizari de ultima ora despre scandalul de la sediul PSD

Patru dintre persoanele care au protestat, luni, in fata sediului Partidului Social Democrat, in timp ce se desfasura sedinta Comitetului Executiv al partidului, au fost ridicate de catre jandarmi,. continuă pe Antena3

Informatii de ultima ora despre dosarul Tel Drum. Avocata lui Dragnea: Plangerile impotriva liderului PSD sunt mai mult autodenunturi. Un fost membru de Guvern se autoincrimineaza

Invitata in emisiunea Editie Speciala cu Sabina Iosub, avocata lui Liviu Dragnea a venit cu noi precizari din Dosarul Tel Drum. Aparatoarea liderului PSD a plecat cu o seara inainte din.

Victor Ponta, despre scandalul din PSD: Filmul de azi l-am vazut de atatea ori, incat simt doar mahnire si dezamagire

Fostul premier Victor Ponta a postat pe contul de Facebook un mesaj in care vorbeste despre noul scandal din PSD. Multi oameni de buna credinta ma intreaba de ce nu ma pronunt public despre ceea ce se.

Informatii de ultima ora din sedinta PSD

Discutiile aprinse continua la sedinta PSD. inca de la inceptul sedintei, premierul a creut restructurarea si au fost opinii pro si contra in legatura cu acest aspect. Pana la ur.

S-A TERMINAT! Se DESTRAMA PSD?! Este nevoie de o RESTRUCTURARE TOTALA! Anunt de ULTIMA ORA (VIDEO)

Intalnire decisiva in PSD! Social-democratii ar urma sa decida, luni, ce se intampla cu conducerea partidului. Potrivit primelor declaratii, membrii PSD s-au impartit.

Declaratii de ultima ora la Ministerul de Interne despre pedofilul din lift

Ministerul de Interne a facut primele declaratii despre pedofilul care a agresat doi copii intr-un lift din Drumul Taberei, din Capitala. Exista deja o mare tensiune, iar ministrul Afacerilor Interne n.

Protestatarii vor sa ia cu ASALT sediul PSD cu ocazia CEx: Venim dupa Dragnea la barlogul cu penali

Protestatarii REZIST anunta organizarea unei manifestatii chiar in fata sediului PSD, in timpul desfasurarii sedintei Comitetului Executiv CEx) al social-democratilor de saptamana.

Exclusiv. Ministrul Sanatatii, noi dezvaluiri despre scandalul Lucan

Ministrul Sanatatii vorbeste, intr-un interviu exclusiv acordat Antena 3, despre dosarul medicului Mihai Lucan si despre audierea sa la DIICOT in acest caz. Florian Bodog confirma legatura sa de.

Simona Halep - Katerina Siniakova, finala turneului de la Shenzhen. Decizia de ultima ora luata de chinezi

Simona Halep o intalneste pe cehoaica Katerina Siniakova in finala turneului de la Shenzhen. Din cauza ploii, ora disputarii partidei a fost amanata de mai multe ori. in cele din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )