Libnet.ro
UNICEF

17:45

Informatii de ultima ora despre Andra Maruta. in ce stare se afla, vestile nu sunt deloc bune

Playtech Playtech,
Informatii de ultima ora despre Andra Maruta. in ce stare se afla, vestile nu sunt deloc bune

Andra, Catalin Maruta si fiica lor, Eva, au fost confirmati cu noul coronavirus. intreaga familie sta izolata. Prezentatorul Pro TV si-a improvizat un studio si transmite emisiunea zilnica de acasa. Cuplul a ramas fara gust si miros, insa cantareata mai are si alte simptome. Noi detalii despre starea sa de sanatate. Informatii noi despre starea . continuă pe Playtech

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea: Nu se simte bine! Nici cu sanatatea, nici emotional, nici psihic!

Starea de sanatate a lui Liviu Dragnea se degradeaza din ce in ce mai mult, spune Codrin Stefanescu, prietenul controversatului ex-lider al PSD. Am promis c257; v257; tin la curent! Liviu Dragnea nu se sim.

Meghan Markle l-a inselat pe Printul Harry. Informatii de ultima ora din familia ducesei

Sora celebrei Meghan Markle face noi dezvaluiri uluitoare. Aceasta sustine ca sotia Printulului Harry l-ar fi inselat pe acesta. Dezvaluiri uluitoare despre Meghan Markle Samantha Markle aduce acuzatii grave la adresa surorii sale. Femeia sustine ca Meghan l-ar fi inselat pe Printul Harry cu nimeni altul decat cu bucatarul Cory Vitiello. Daca Meghan si Harry .

Gigi Becali, informatii de ultima ora. Urmeaza un scandal monstru: Reghe o are pe una de 8 ani, Ana are amant celebru

Razboiul dintre Gigi Becali si Anamaria Prodan nu este nici pe departe terminat. Dupa amenintarile cu bataia la adresa latifundiarului din Pipera, nici acesta nu s-a lasat mai prejos. intr-un material publicat recent, razboiul dintre Gigi Becali si Anamaria Prodan trece in alt plan, cel al dezvaluirilor personale. Razboiul dintre Gigi Becali si Anamaria Prodan .

O noua veste proasta in familia Andrei si a lui Maruta. Anuntul de ultima ora

Catalin Maruta a dat o veste proasta inainte de inceperea emisiunii La Maruta. El a tinut sa le spuna telespectatorilor ca si fiul sau, David, s-a infectat cu noul coronavirus. O noua veste proasta in familia Andrei si a lui Maruta Catalin Maruta a anuntat inainte de editia de azi a emisiunii La Maruta, ca .

Raed Arafat, avertisment de ultima ora. Masuri de restrictie radicale pentru cetatenii care se intorc din aceste zone. Ce trebuie sa faca

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de joi despre obligatiile avute de toti cetatenii atunci cand se intorc in Romania din tari care se afla in zona galbena. Daca pana acum, regulile erau doar pentru zona rosie, masurile de restrictie se vor aplica in scurt timp si pentru tarile aflate in zona de risc .

Decizie de ultima ora in cazul preotului anchetat pentru moartea bebelusului din Suceava: Va suporta consecintele

Au aparut informatii de ultima ora cu privire la statutul pe care il are in prezent preotul care a oficializat botezul din Suceava, in urma caruia, un bebelus de doar sase saptamani a murit dupa ce a inghitit o cantitate mare de apa. Potrivit purtatorului de cuvant al Patriarhiei Romane, preotul a fost suspendat din .

Ultima ora! Ce se schimba la scenariul verde si ce anunta ministrul Educatiei despre adeverintele medicale

De la o zi la alta se schimba lucrurile cu privire la inceputul de semestru doi din acest an scolar. intr-un comunicat dat astazi de Sorin Cimpeanu, se anunta modificari cu privire la un nou scenariu verde. Aceste modificari fac referire la incidenta ratei de infectare la nivel national, judetean si local. Un nou scenariu .

Ultima ora! Ce pedeapsa au primit doi dintre agresorii jandarmeritei din dosarul 10 August. Instanta a dat decizia

Concluzia cazului agresiunii din Piata Victoriei a jandarmeritei. Ce s-a hotarat in dosarul 10 August si care sunt pedepsele agresorilor? Instanta a decis! Dosar 20 August: pedeapsa pentru doi dintre agresorii jandarmeritei Decizie definitiva in cazul a doi agresori ai jandarmeritei Stefania Nistor. Mitingul din data de 10 august 2018 este inca aspru discutat. Curtea .

Ultima ora! Simona Halep intra in izolare, iar toate meciurile de joi au fost anulate. Ce se intampla inainte de Australian Open

Noua veste pentru fanii Simonei Halep! Cunoscuta sportiva intra in izolare, iar toate meciurile programate in cursul zilei de joi au fost anulate. Ce se intampla mai exact inainte de Australian Open? Ce se intampla inainte de Australian Open? Simona Halep intra in izolare Toate meciurile programate in cursul zilei de joi de la Australian .

Mesaj de ultima ora de la premierul Romaniei! Ce risca restaurantele si barurile care nu respecta regulilele. Masurile aspre anuntate

Anuntul important al premierului Romaniei pentru industria HoReCa. Care sunt riscurile pentru detinatorii de restaurante sau baruri care nu respecta regulile in contextul pandemic? Premierul Romaniei, mesaj dur pentru detinatorii de restaurante si baruri Florin Citu a declarat in cursul zilei de azi dupa sedinta saptamanala de guvern ca urmeaza sa promoveze un act normativ .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )