Libnet.ro
UNICEF

11:00

EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre Mihai Budeanu, internat la ATI. Toata familia lui are covid-19

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre Mihai Budeanu, internat la ATI. Toata familia lui are covid-19

Solistul trupei 3 Sud Est, Mihai Budeanu, care in urma cu doua saptamani a fost diagnosticat cu nemilosul coronavirus, se simte mai bine. Va fi transferat de la Terapie Intensiva la salon, iar mai apoi va fi internat intr-un centru medical de refacere. Surse din apropierea familiei marelui artist au declarat, in exclusivitate pentru Playtech. ro, . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre Mihai de la 3 Sud Est. in ce stare se afla, de fapt

In timp ce ieri presa titra ca solistul trupei 3 Sud Est, Mihai Budeanu, infectat cu noul coronavirus, este in stare critica la Spitalul din Medgidia, unde fusese transferat de urgenta, zilele trecute, pentru a i se administra plasma, iata ca adevarul este cu totul altul. Solistul de la 3 Sud Est a trecut pragul .

Nicusor Dan, anunt de ultima ora despre subventia la incalzire: Nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci

Primarul general al Capitalei anunta ca nu va sustine renuntarea la subventia de care beneficiaza bucurestenii pentru agentul termic, el explicand ca nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci. El spune ca autoritatile se vor putea gandi va reducerea subventiei abia dupa efectuarea de investitii in sistemul de productie si transport pentru agentul termic.

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, in continuare la Terapie Intensiva. Cum s-a schimbat starea artistului

Mihai Budeanu,component altrupei 3 Sud Est, care s-a infectat cu COVID-19,este in continuare internat la Terapie Intensiva insa medicii si cei apropiati au constatat o schimbare in starea acestuia.

Ce se intampla acum cu vaccinul Pfizer. Americanii au luat decizia de ultima ora

Detalii noi despre vaccinul Pfizer. Ce decizie de ultima ora au luat autoritatile americane? Ce se intampla cu compania care trebuie sa transporte vaccinul realizat deja? Companii aeriene de marfa si pasageri se pregatesc deja. Noi detalii despre vaccinul Pfizer Compania aeriana Uniter Ailines a inceput sa efectueze zboruri pentru a transporta vaccinul in locurile-cheie.

Acces Direct, anunt de ultima ora. Ce se intampla pe 1 decembrie, toti fanii trebuie sa afle

Acces Direct vine cu o editie speciala pentru sarbatori. Ce vor urma sa vada fanii reality-ului? 1 decembrie va fi sarbatorit altfel la Antena 1. Cu ce surprize vine Mirela Vaida pentru telespectatori? Chiar moderatoarea show-ului vine cu detalii despre ceea ce urmeaza sa se petreaca in platou. Acces Direct, surprize pentru fani in editia .

EXCLUSIV Alexandru Arsinel, adevarul despre regretatele sale colege: Ganduri, apropouri cu totii suntem oameni

Stela Popescu, Tamara Buciuceanu si Draga Olteanu Matei s-au reunit in Cer. Despre cele trei mari actrite, regine ale comediei romanesti, s-a spus ca au trait intr-o permanenta rivalitate. Iata ce spune insa Alexandru Arsinel despre relatia lor, actorul care le-a cunoscut toate secretele: Toate trei erau niste boieroaice, in sensul cel mai profund al .

Andreea Berecleanu da lovitura in instanta. Decizia de ultima ora a judecatorilor

In urma cu sapte ani, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au divortat, insa abia de curand au reusit cei doi sa isi incheie socotelile. Actualul consulul general din Africa de Sud a cerut ca fosta prezentatoare de la Antena 1 sa raspunda patrimonial pentru insolventa companiei pe care acestia au avut-o. Andreea Berecleanu da lovitura .

Ultima ora. Incendiu de proportii intr-un bloc din Campina. O femeie a murit, iar alte zeci de persoane au fost evacuate de urgenta

Un incendiu mistuitor a pus stapanire pe un apartament dintr-un bloc din Capina, in noaptea de joi spre vineri. in urma tragediei, o femeie a decedat, iar zeci de locatari au fost evacuati din cladire. Din pacate, focul a izbucnit de la un obiect pe care il acem toti in case. Cum s-a produs tragedia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )