Libnet.ro
UNICEF

01:05

Informatii de ultima ora despre starea lui Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Informatii de ultima ora despre starea lui Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose a facut un infarct miocardic extins. I-au fost puse doua stenturi de catre medicii de la Institutul C. Iliescu, in prezent starea acestuia fiind stabila. Serban. continuă pe Antena3

Detalii despre starea de sanatate a lui Tudose. Banicioiu: A suferit un infarct miocardic acut

Deputatul Nicolae Banicioiu, cel care i-a acordat primul ajutor lui Mihai Tudose, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, ca fostul premier a suferit un infarct miocardic acut, i-au fost montate doua stenturi, iar in acest moment este in afara oricarui pericol.

Detalii despre starea de sanatate a lui Tudose. Banicioiu: A suferit un infarct miocardic acut. in acest moment este in afara oricarui pericol

Deputatul Nicolae Banicioiu, cel care i-a acordat primul ajutor lui Mihai Tudose, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, ca fostul premier a suferit un infarct miocardic acut, i-au fost montate doua stenturi, iar in acest moment este in afara oricarui pericol.

Sorina Pintea, despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose: A avut infarc miocardic acut. I s-au montat doua stenturi

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose. Ministrul sustine ca fostul premier a suferit un infarct miocardic masiv, insa este constient si.

UPDATE Mihai Tudose, dus de urgenta la spital dupa ce a suferit un infarct / Pintea spune ca i-au fost puse doua stenturi / Tudose, pe Facebook: Datorita profesionalismului cadrelor din sistemul public medical, totul a trecut cu bine

Fostul premier Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital, marti dupa-amiaza, dupa ce i s-a facut rau la un eveniment organizat de Pro Romania. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca fostul premier a suferit un infarct miocardic extins, i-au fost puse doua stenturi de catre medicii de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, iar acum starea acestuia este stabila. UPDATE: Mihai Tudose anunta pe Facebook ca este bine, ca a suferit un mic incident, probabil pe fondul oboselii acumulate, dar ca totul a trecut cu bine. El multumeste totodata echipei medicale care s-a ocupat de el.

Mihai Tudose a fost OPERAT / UPDATE - Ministrul Sanatatii: A facut un infarct miocardic extins. I-au fost puse doua stenturi

UPDATE //Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a declarat ca fostul premier Mihai Tudose a suferit un infract miocardic extins, astfel ca i-au fost puse doua stenturi de catre medici. in prezent, starea sa.

Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital. Fostul premier e suspect de infarct

Mihai Tudose a fost transportat de urgenta la spital. Fostul premier ar fi suferit un infarct in timp ce se afla la o intalnire alaturi de mai multi colegi de partid. Din primele informatii, Mihai Tudose se afla la o intalnire alaturi de colegii din partidul Pro Romania. La un moment dat, fostului premier al [] .

UPDATE Fostul premier Mihai Tudose, dus de urgenta la spital dupa ce a suferit un infarct / Pintea spune ca i-au fost puse doua stenturi si este in stare stabila

Fostul premier Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital, marti dupa-amiaza, dupa ce i s-a facut rau la un eveniment organizat de Pro Romania. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca fostul premier a suferit un infarct miocardic extins, i-au fost puse doua stenturi de catre medicii de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, iar acum starea acestuia este stabila.

Mihai Tudose, de URGENTA la spital: Politicianul este suspect de INFARCT

Fostul premier Mihai Tudose, care a trecut recent la Pro Romania, a fost transportat de urgenta la spital, fiind suspect de infarct, potrivit primelor informatii, scrie stiripesurse. ro. Liderul Pro Romania,.

Mihai Tudose a fost dus in stare critica la spital. Diagnosticul: infarct. Medicii decid la aceasta ora daca-l opereaza

Fostul premier PSD Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau la o sedinta de partid. Liderul Pro Romania Victor Ponta a confirmat ca Mihai Tudose a suferit un infarct. Fostul premier a fost transportat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu.

Mihai Tudose, despre afirmatiile lui Codrin Stefanescu: Are bau-baul sub pat. Unii care traiesc in lumea lor e bine sa nu-i contrazici

Vicepresedintele Pro Romania, Mihai Tudose, a comentat duminica afirmatiile lui Codrin Stefanescu, care spunea despre PSD ca este singurul partid romanesc format din oameni normali. Fostul premier a spus despre Stefanescu ca are bau-baul sub pat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )