Libnet.ro
UNICEF

22:45

Detalii despre starea de sanatate a lui Tudose. Banicioiu: A suferit un infarct miocardic acut. in acest moment este in afara oricarui pericol

Adevărul Adevărul,
Detalii despre starea de sanatate a lui Tudose. Banicioiu: A suferit un infarct miocardic acut. in acest moment este in afara oricarui pericol

Deputatul Nicolae Banicioiu, cel care i-a acordat primul ajutor lui Mihai Tudose, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, ca fostul premier a suferit un infarct miocardic acut, i-au fost montate doua stenturi, iar in acest moment este in afara oricarui pericol. continuă pe Adevărul

Detalii despre starea de sanatate a lui Tudose. Banicioiu: A suferit un infarct miocardic acut

Deputatul Nicolae Banicioiu, cel care i-a acordat primul ajutor lui Mihai Tudose, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, ca fostul premier a suferit un infarct miocardic acut, i-au fost montate doua stenturi, iar in acest moment este in afara oricarui pericol.

Informatii de ultima ora despre starea lui Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose a facut un infarct miocardic extins. I-au fost puse doua stenturi de catre medicii de la Institutul C. Iliescu, in prezent starea acestuia fiind stabila. Serban.

Ce spune Florin Piersic despre starea sa de sanatate

Florin Piersic, in varsta de 83 de ani, a vorbit despre starea sa de sanatate, dupa ce luni, 25 martie, actorul ar fi ajuns de urgenta la o clinica din Bucuresti, transmitea postul de televiziune B1 TV.

Sorina Pintea, despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose: A avut infarc miocardic acut. I s-au montat doua stenturi

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose. Ministrul sustine ca fostul premier a suferit un infarct miocardic masiv, insa este constient si.

Dragnea a vorbit despre starea sa de sanatate: Le conduc campania si in caruciorul cu rotile

Liviu Dragnea a vorbit despre starea sa de sanatate si despre perioada in care se va putea implica in campanie. Ma voi implica total in aceasta campanie. Si in carucior cu rotile si tot le conduc.

Dezvaluiri iNDUIOSATOARE facute de Florin Piersic... TOT adevarul despre starea sa de sanatate: imi pare rau ca trebuie sa spun asta

Florin Piersic, poate cel mai iubit actor din Romania, a vorbit in premiera despre starea sa de sanatate, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor, potrivit Stirescu. Ma simt foarte bine si chiar sunt foarte.

Victor Ponta, informatii despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a reactionat la vestea infarctului suferit de Tudose. Sunt convins ca Mihai va fi bine / eram mai multi colegi alaturi de el la momentul in care nu s-a simtit bine din.

Rezultate simulare Evaluare Nationala 2019 clasa a VIII-a EDU.ro. Avem detalii despre notele obtinute la simulare

Rezultate simulare Evaluare Nationala 2019 clasa a VIII-a EDU. ro. Promovabilitate sub 60% in BUCURESTI, anuntata de Edu. ro! Ce note au obtinut elevii din clasele a VII-a si a VIII-a. Detalii despre note,.

Science Report: in cursa apriga cu China, Statele Unite scot la iveala detalii despre un supercomputer de 500 de milioane de dolari

Departamentul Energiei din SUA a dezvaluit saptamana aceasta detalii despre unul din cele mai scumpe calculatoare produse vreodata: o masina de 500 de milioane de dolari bazata pe tehnologii Intel si Cray, care poate deveni esentiala in cursa tehnologica cu mize mari dintre China si Statele Unite ale Americii.

Dragnea, primele explicatii despre starea de sanatate. Unde s-a tratat liderul PSD

Liviu Dragnea a oferit, luni, primele explicatii despre starea sa de sanatate. Liderul PSD a oferit detalii si despre spitalul unde a fost internat. Liviu a aparut la sedinta CEX a PSD sprijinit de de secretarul general al partidului, Codrin Stefanescu. M-am intors, desi unii au vrut sa imi bage cutitul in spate, ma refer [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )