Libnet.ro
UNICEF

19:00

Informatii de ultima ora in procesul dintre Laura Codruta Kovesi si jurnalistii Antena 3

Antena3 Antena3,
Informatii de ultima ora in procesul dintre Laura Codruta Kovesi si jurnalistii Antena 3

Informatii de ultima ora in procesul dintre Laura Codruta Kovesi si jurnalistii Antena 3. Un judecator din dosar a facut cerere de abtinere. Aceasta cerere se va judeca in data de 15 martie si daca. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi AU FOST CITATI: Unde sunt asteptati luni presedintele si sefa DNA

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi au fost citati de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), care va lua in discutie luni sesizarea depusa sa redactia luju. ro, dupa ce atat.

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, cercetati de CNCD

Presedintele Klaus Iohannis si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, sunt cercetati de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii fiindca au folosit in public, in mod repetat, etichetele penali si.

Tariceanu: Ziua in care presedintele va iesi sa spuna ca nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi, isi va semna sentinta. Nu va castiga al doilea mandat

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a sustinut, sambata, la Congresul PSD, ca presedintele Klaus Iohannis nu va castiga al doilea mandat si ca isi va semna sentinta atunci cand va iesi intr-o conferinta de presa si va anunta ca nu o revoca din functie pe sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi.

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi afla pe 26 martie daca vor fi sanctionati pentru sintagmele niste penali si festival disperat al inculpatilor

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a amanat pentru 26 martie pronuntarea deciziei privind sesizarea primita de la luju. ro privind fapte de discriminarea comise de presedintele Klaus Iohannis.

Sinteza zilei. Laura Codruta Kovesi, prima pozitie in Top 10 flausati. Care sunt celelalte topuri prezentate de Mihai Gadea si Mircea Badea

Unitatea de elita a Antenei 3 le da paradeala totala meltenilor. A paradi inseamna a realiza o emisiune de larga audienta in scopul atragerii rasului in hohote la telespectatori. Sosetele lui.

Sinteza zilei. Laura Codruta Kovesi, prima pozitie in Top 10 flausati

Unitatea de elita a Antenei 3 le da paradeala totala meltenilor. A paradi inseamna a realiza o emisiune de larga audienta in scopul atragerii rasului in hohote la telespectatori. Sosetele lui.

Tudorel Toader, despre revocarea Laurei Codruta Kovesi: Procurorilor din CSM le este greu sa motiveze avizul contra evidentelor

Ministrul Tudorel Toader considera ca procurorilor din CSM le este greu sa motiveze contra evidentelor avizul negativ pentru revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA, desi avizul.

Tudorel Toader, despre revocarea Laurei Codruta Kovesi: Procurorilor din CSM le este greu sa motiveze avizul contra evidentei

Ministrul Tudorel Toader considera ca procurorilor din CSM le este greu sa motiveze contra evidentei avizul negativ pentru revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA, desi avizul a.

Maria Sarapova, decizie de ultima ora. Totul va fi altfel de acum

Jucatoarea de teni Maria Sarapova, care a facut epoca in WTA, a luat o decizie de ultima ora. Totul .

ANM, avertisment de ultima ora. Urmeaza doua zile cu ploi abundente si vant puternic. Ce zone vor fi afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, la ora 10. 00, o informare de ploi si vant puternic, valabila din aceasta dupa-amiaza pana miercuri dimineata, la nivelul intregii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )