Libnet.ro
UNICEF

01:05

Informatii-bomba despre politistul pe care Gheorghe Dinca l-a cerut la audieri

Antena3 Antena3,
Informatii-bomba despre politistul pe care Gheorghe Dinca l-a cerut la audieri

Apar primele informatii-bomba despre politistul pe care Gheorghe Dinca l-a cerut, in mod expres, la audieri, pentru a discuta cu el intre patru ochi. in exclusivitate la Antena 3, presedintele. continuă pe Antena3

Marturii cutremuratoare despre telefonul lui Gheorghe Dinca de pe care a sunat Alexandra

Avocatul Bogdan Alexandru, aparatorul numit din oficiu in prima faza al lui Gheorghe Dinca, a precizat la Antena 3 ca acesta ar fi ucis-o pe Alexandra Macesanu cand a descoperit ca adolescenta a apelat.

Strategia scandaloasa prin care Gheorghe Dinca vrea sa scape cat mai usor din inchisoare

Avocatul Luizei Melencu, Tonel Pop, sustine ca Gheorghe Dinca nu colaboreaza deloc cu autoritatile, mizand pe faptul ca va primi o pedeapsa cat mai mica. Nu prea coopereaza mai deloc. Coopereaza.

Fost sef INML, despre diferenta dintre Gheorghe Dinca si Ion Rimaru

Vladimir Belis, fost director al Institutului National de Medicina Legala, a vorbit la Antena 3 despre cazul de la Caracal. Despre legatura cu criminalul Ion Rimaru, Vladimir Belis spune ca diferente.

Cum l-au facut anchetatorii pe Gheorghe Dinca sa recunoasca unde a dus cadavrele. Asa a cedat

Anchetatorii au gasit oseminte in locul in care Gheorghe Dinca sustine ca a aruncat cadavrul Luizei Melencu, fata disparuta in luna aprilie a acestui an. Ramasitele au fost descoperite pe un camp de langa o padure la 5 kilometri de Caracal, aflata aproape de casa lui Dinca. Cum l-au convins oamenii legii pe criminal sa .

Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Nu e cel despre care s-a vorbit initial

Oamenii legii au ascultat si verificat pistele indicate de Gheorghe Dinca. Scanfadrii au cautat prin Dunare, politistii prin poduri, paduri, dar fara rezultat, pana ce un anchetator sa ii gaseasca criminalului punctul sensibil. Cine a fost cel care l-a convins pe inculpat sa vorbeasca? Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca .

El este politistul misterios care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa marturiseasca cele doua crime

Surse au declarat ca politistul misterios care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca nu este insa din cadrul IPJ Olt, asa cum a presupus avocatul Bogdan Alexandru, si nici nu il cheama Marius.

Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca. Ce le-a cerut criminalul din Caracal

Gheorghe Dinca a indicat unui politist, pentru linistea sa sufleteasca, unde ar fi cadavrul Luizei, fapt pentru care, probabil, vazandu-l ca in sfarsit coopereaza, anchetatorii ii fac toate poftele. Ce le-a cerut criminalul din Caracal? Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis si ars doua tinere, pe .

Declaratie cinica a lui Gheorghe Dinca. Spune ca Luiza i-ar fi cerut bani iar el i-a oferit altceva in schimb

Criminalul de la Caracal pare ca se joaca cu politistii. Le ofera piste false, sustine ca si-a omorat victimele, dupa ce, initial, a refuzat sa comunice si le arata anchetatorilor unde a ascuns anumite obiecte ale victimelor, care se aflau chiar sub nasul lor. Totul este suspect legat de Dinca, iar declaratiile sale sunt din .

Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii din ancheta: isi stie victimele dupa perioada in care le-a ucis

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a vorbit despre ancheta si modul cum coopereaza criminalul din Caracal cu anchetatorii. Lascoschi sustine ca Dinca este foarte obosit, iar victimele le cunoaste.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii din ancheta: isi recunoaste victimele dupa perioada in care le-a ucis

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a vorbit despre ancheta si modul cum coopereaza criminalul din Caracal cu anchetatorii. Lascoschi sustine ca Dinca este foarte obosit, iar victimele le cunoaste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )