Libnet.ro
UNICEF

14:00

Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii din ancheta: isi recunoaste victimele dupa perioada in care le-a ucis

Antena3 Antena3,
Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii din ancheta: isi recunoaste victimele dupa perioada in care le-a ucis

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a vorbit despre ancheta si modul cum coopereaza criminalul din Caracal cu anchetatorii. Lascoschi sustine ca Dinca este foarte obosit, iar victimele le cunoaste. continuă pe Antena3

Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii din ancheta: isi stie victimele dupa perioada in care le-a ucis

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a vorbit despre ancheta si modul cum coopereaza criminalul din Caracal cu anchetatorii. Lascoschi sustine ca Dinca este foarte obosit, iar victimele le cunoaste.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, noi detalii din ancheta: A inceput sa aiba un regret. Am ajuns la concluzia ca spune adevarul

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat la Antena 3 ca acesta a oferit adevarul si ca a fost cooperant dand indicii anchetatorilor, subliniind ca prin aceste lucruri Gheorghe Dinca a inceput.

Detalii incredibile despre Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal avea Facebook, laptop si aparat foto

Anchetatorii care au perchezitionat casa criminalului din Caracal au avut o surpriza de proportii. Acestiau au descoprit ca barbatul are cont de Facebook si folosea tehologie moderna. Gheorghe Dinca avea.

Fiica lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri din viata de familie a CRIMINALULUI de la Caracal

Daniela Dinca, fiica criminalului de la Caracal, a declarat ca tatal sau nu a fost niciodata violent in familie. De asemenea, aceasta enaga ca ar fi implicata in vreo retea de trafic de persoane.

Avocatul familiei Luizei, noi detalii din ancheta: Dinca e foarte bine organizat si e alimentat cu sfaturi juridice, interactiv fata de situatia din teren si fata de situatia mediatica (VIDEO)

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a facut publice joi noi date din ancheta privind tragedia din Caracal acuzand ca anchetatorii incearca sa musamalizeze cazul si dau cat mai putine informatii.

DIICOT ar urma sa sesizeze Baroul in privinta avocatului familiei Luizei, dupa ce ar fi furnizat date din ancheta si si-a facut selfie in casa lui Dinca. Avocat: Am facut o poza imbracat in combinezon pentru ca era haios. Au gasit pretext

DIICOT ar urma sa sesizeze Baroul Bucuresti in privinta avocatului Tonel Pop, care reprezinta familia Luizei, dupa ce acesta ar fi furnizat detalii din ancheta, a fotografiat casa lui Gheorghe Dinca si chiar si-a facut un selfie din acea locuinta, au declarat pentru HotNews. ro surse din randul anchetatorilor. Avocatul sustine insa ca si-a facut selfie in afara campului infractional si avand acordul anchetatorilor, dupa care a sters fotografia. El spune ca i-a cerut sefului criminalistilor sa ii faca o fotografie imbracat in combinezon, pentru ca era haios cu acel costum deosebit si cu manusi.

Noi descoperiri in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca nu poate explica de ce

Ancheta continua, miercuri, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta a spus ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, pe care initial le-a luat la ocazie, apoi le-a.

Gheorghe Dinca le-a spus anchetatorilor cum ar fi ars trupul fetei de 15 ani si cum ar fi ucis-o si pe Luiza - surse

Gheorghe Dinca, ucigasul din Caracal, le-a spus anchetatorilor, la audierile de sambata, ca ar fi folosit vaselina si carton bitumat pentru cresterea temperaturii in butoiul in care ar fi ars trupul fetei de 15 ani, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. in ceea ce o priveste pe Luiza, barbatul sustine ca ar fi ucis-o cu o lovitura de pumn, scenariu descris si in cazul Alexandrei, si i-ar fi aruncat cadavrul in Dunare.

Fostul avocat al lui Dinca, detalii exclusive din ancheta: A avut un blocaj in timpul audierii. Cerea sa fie lasat sa gandeasca pentru ca a pierdut firul lucrurilor

Avocatul Bogdan Alexandru, aparatorul numit din oficiu in prima faza al lui Gheorghe Dinca, a precizat la Antena 3 ca Dinca si-a recunoscut duminica, pentru prima data faptele savarsite pe care le-a.

Avocatul Tonel Pop confirma: Gheorghe Dinca are cel putin un complice. Telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 a fost ars

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a confirmat in exclusivitate la Sinteza Zilei ca telefonul de pe care Alexandra Macesanu cea de-a doua victima a lui Gheorghe Dinca a fost ales. Acel telefonn.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )