Libnet.ro
UNICEF

20:45

Informatiile suplimentare pentru extradarea lui Sebastian Ghita - transmise autoritatilor sarbe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Informatiile suplimentare pentru extradarea lui Sebastian Ghita - transmise autoritatilor sarbe

Informatiile suplimentare solicitate pentru solutionarea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita au fost transmise autoritatilor sarbe in cursul lunii martie, a anuntat, ieri, Ministerul Justitiei, care precizeaza ca in materia extradarii, desi corespondenta este transmisa intre autoritatile centrale, respectiv cele doua ministere de Justitie, documentele trebuie inaintate de catre Ministerul Justitiei din statul solicitat catre instanta competenta pentru a decide asupra extradarii. continuă pe Ziarul Bursa

Cercetare administrativa la Curtea de Apel Ploiesti in legatura cu transmiterea documentelor pentru extradarea lui Sebastian Ghita

La Curtea de Apel Ploiesti este in desfasurare o cercetare administrativa, in legatura cu transmiterea catre Ministerul Justitiei a documentelor suplimentare solicitate de autoritatile din Serbia pentru extradarea lui Sebastian Ghita, scrie Agerpres.

Cercetare administrativa la Curtea de Apel Ploiesti in legatura cu transmiterea documentelor pentru extradarea lui Sebastian Ghita

La Curtea de Apel Ploiesti este in desfasurare o cercetare administrativa, in legatura cu transmiterea catre Ministerul Justitiei a documentelor suplimentare solicitate de autoritatile din Serbia pentru extradarea lui Sebastian Ghita.

Ministerul Justitiei contrazice presa din Serbia. Precizari de ultim moment privind extradarea lui Sebastian Ghita

Ministerul Justitiei a venit marti cu precizari privind extradarea lui Sebastian Ghita, dupa ce presa din Serbia a scris ca documentele transmise autoritatilor din tara vecina pe 9 martie nu au ajuns inca.

Tudorel Toader, mesaj ferm privind extradarea lui Sebastian Ghita: Nu poarta un inculpat dialog direct cu ministrul Justitiei(VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut, miercuri dimineata, o serie de precizari cu privire la extradarea lui Sebastian Ghita. Vreau sa transmiteti urmatoarea informatie corecta. Pe data de 27.

Ministrul sarb al Justiei, noi informatii despre extradarea lui Sebastian Ghita

Informatii de ultima ora in legatura cu extradarea lui Sebastian Ghita. Ministrul de Justitie din Serbia spune ca imediat ce va avea o decizie din partea inaltei Curti din Serbia va actiona in.

Ministerul Justitiei: Informatiile privind extradarea lui Sebastian Ghita au ajuns la Ministerul srb al Justitiei pe 23 martie. Documentele trebuie naintate catre Curtea Suprema

Ministerul Justitiei a precizat, marti, ca, la data de 8 martie 2018, a inaintat prin fax Ministerului Justitiei din Serbia informatii suplimentare privind cererea de extradare a lui Sebastian Ghita, iar documentele au fost primite pe 23 martie. De asemenea, institutia centrala din Romania a subliniat ca, desi corespondenta este transmisa intre cele doua ministere, documentele primite si transmise trebuie inaintate de catre Ministerul Justitiei din Serbia catre instanta competenta pentru a decide asupra extradarii. Precizarile vin dupa ce presa sarba a scris ca documentele transmise autoritatilor din tara vecina in 9 martie nu au ajuns inca la inalta Curte din Belgrad.

Presa srba: Documentele privind extradarea lui Sebastian Ghita nu au ajuns nca la nalta Curte din Belgrad

Jurnalistii sarbi afirma ca documentele privind lamuririle suplimentare solicitate de justitia din Serbia pentru judecarea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita, si despre care ministrul Justitiei din Romania, Tudorel Toader, spunea ca au fost transmise autoritatilor din tara vecina in 9 martie, nu au ajuns inca la inalta Curte din Belgrad, scrie digi24. ro.

Ministerul Justitiei a transmis Serbiei informatii suplimentare pentru extradarea lui Ghita

Ministerul Justitiei a anuntat, marti, ca informatiile suplimentare solicitate pentru solutionarea c.

Radu Banciu, despre felul greoi in care Tudorel Toader se ocupa de extradarea lui Sebastian Ghita: Sa ne luam adio vreodata de la recuperarea lui (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu felul greoi in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, gestioneaza procedura de extradare a lui Sebastian Ghita din.

Extradarea lui Sebastian Ghita, discutata de Tudorel Toader cu ministrul Justitiei din Serbia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut luni o intrevedere cu omologul sau din Serbia, Nela Kuburovic. Subiectul intalnirii celor doi a fost cooperarea dintre cele doua state pe tema aderarii Serbiei la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )