Libnet.ro
UNICEF

22:00

Informatii-soc in cazul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal ar fi violat si batut o femeie de 49 de ani

Antena3 Antena3,
Informatii-soc in cazul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal ar fi violat si batut o femeie de 49 de ani

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea Brancoveni a depus o plangere ca in perioada mai-iunie a mers in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal pentru a-l ajuta la treburi gospodaresti. Acolo Dinca a . continuă pe Antena3

Informatii-soc in cazul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal ar fi abuzat si o femeie de 49 de ani

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea Brancoveni a depus o plangere ca in perioada mai-iunie a mers in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal pentru a-l ajuta la treburi gospodaresti. Acolo Dinca a .

Marturia-cheie a omului care l-a cunoscut in detaliu pe criminalul din Caracal. Gheorghe Dinca exploata minore: A vrut sa-mi ofere fete

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei, un interviu inedit cu omul care l-a cunoscut pe Gheorghe Dinca in detaliu, partener de afaceri cu unul dintre apropiatii lui Dinca,o ancheta jurnalista care sc.

Vecinul lui Gheorghe Dinca, detalii din viata personala a criminalului: Era vizitat de o femeie, Ioana. Era inalta, subtirica, cu ochelari negri

George Razvan, vecinul lui Gheorghe Dinca, a declarat faptul ca inculpatul din cazul tragediei din Caracal era vizitat des de o femeie pe care a si cunoscut-o. Se pare ca femeia se numeste Ioana si a.

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele disparute in tragedia din Caracal: Gheorghe Dinca nu este criminalul nepoatei mele. Vor fi audiati si politicieni (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre fetele disparute in urma tragediei din Caracal, sustine ca Gheorghe Dinca, principalul suspect in dosar, nu este criminalul nepoatei sale si,.

O femeie dintr-o comuna olteana a reclamat ca a fost batuta si violata de Gheorghe Dinca

O femeie in varsta de 49 ani, dintr-o comuna din apropierea municipiului Caracal, a depus marti, 13 august 2019, o plangere in care reclama ca ar fi fost batuta si violata de suspectul de crima din Caracal.

Cazul Caracal. DIICOT continua perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca; Au fost audiati mai multi martori

Perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca de la Caracal vor continua in perioada urmatoare, a anuntat, sambata, Biroul Informare si Relatii Publice al DIICOT. Conform aceleiasi surse, procurorii au.

Promo Sinteza Zilei. Marturiile unui martor: Cine il protejeaza pe Gheorghe Dinca

Mihai Gadea va prezenta, duminica, de la ora 21:00 o lovitura jurnalistica de proportii. Cel mai important martor in cazul lui Gheorghe Dinca rupe tacere. Cand a inceput Dinca sa exploateze.

Alexandru Cumpanasu rastoarna cazul de la Caracal: Sunt convins ca Gheorghe Dinca nu este criminalul nepoatei mele. El avea niste misiuni

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut noi dezvaluiri despre ancheta din Caracal. Cumpanasu sustine ca este nemultumit de modul in care DIICOT a gestionat cazul Caracal, cel putin in.

Cazul Caracal. Ce arata, de fapt, arogantele criminalului Gheorghe Dinca la adresa anchetatorilor

Cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca au fost reluate sambata dimineata, iar criminalul a dat dovada de un tupeu iesit din comun cand i-a ironizat pe anchetatori, spunandu-le ca-i pare bine ca ii fac curat in casa, din moment ce oricum intentioneaza sa o vanda. Cel putin asta reiese din cele declarate avocatul familiei Luizei, Tonel Pop. A zis Ah, ce frumos ca-mi faceti curat, ca tot vreau sa-mi vand casa!, a declarat aparatorul.

Dezvaluiri soc in cazul Caracal. Ce legatura avea matusa Alexandrei cu Gheorghe Dinca: Era destul de des in preajma lui

Noi detalii continua sa iasa la iveala legate de cazul Caracal! Un martor cheie o aduce in discutie pe matusa Alexandrei, spunand ca era destul de des in preajma lui Gheorghe Dinca. Martorul, care a preferat sa nu-i fie dezvaluita identitatea, a facut declaratii uluitoare. Dezvaluiri soc, in cazul Caracal, ale omului care l-a cunoscut .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )