Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cazul Caracal. Ce arata, de fapt, arogantele criminalului Gheorghe Dinca la adresa anchetatorilor

Adevărul Adevărul,
Cazul Caracal. Ce arata, de fapt, arogantele criminalului Gheorghe Dinca la adresa anchetatorilor

Cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca au fost reluate sambata dimineata, iar criminalul a dat dovada de un tupeu iesit din comun cand i-a ironizat pe anchetatori, spunandu-le ca-i pare bine ca ii fac curat in casa, din moment ce oricum intentioneaza sa o vanda. Cel putin asta reiese din cele declarate avocatul familiei Luizei, Tonel Pop. A zis Ah, ce frumos ca-mi faceti curat, ca tot vreau sa-mi vand casa!, a declarat aparatorul. continuă pe Adevărul

Cazul Caracal. Anchetatorii au gasit noi oase in curtea lui Gheorghe Dinca

Inca o zi de cautari asidue in locuinta si curtea criminalului Gheorghe Dinca. Oamenii legii au gasit si joi noi fragmente osoase.

CAZUL CARACAL. Informatii SOCANTE: inca CINCI FETE DISPARUTE corespund profilului criminalului Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca avea un tip de fete pe care le rapea, au concluzionat anchetatorii, dupa ce au studiat fotografiile Alexandrei si Luizei.

Cazul Caracal. Ce spun anchetatorii despre victimele lui Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca raapea un anumit tip de fete tinere, au concluzionat anchetatorii, dupa ce au studiat fotografiile Alexandrei si Luizei, fetele pe care monstrul din Caracal sustine ca le-a ucis.

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Caracal. Mai multi vecini ai lui Gheorghe Dinca vor preda telefoanele la politie. Exista noi suspiciuni

Sunt noi audieri vineri la politia din Caracal. Trei vecini ai lui Gheorghe Dinca vin sa predea telefoanele anchetatorilor deoarece exista suspiciuni ca acestea ar fi fost folosite de suspect pentru a suna rudele.

La Caracal, au reinceput cautarile in casa lui Gheorghe Dinca

Cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca au fost reluate sambata dimineata. Gheorghe Dica i.

Sotia lui Gheorghe Dinca a locuit cu el, in luna aprilie. Ce spune despre comportamentul criminalului

Cazul de la Caracal se afunda pe zi ce trece. Cercetarile in locuinta lui Gheorghe Dinca au continuat si miercuri si vor avansa si astazi. intre timp, si sotia criminalului a dezvaluit cateva detalii despre comportamentul acestuia. Sotia lui Gheorghe Dinca a locuit cu el, in aprilie Gheorghe Dinca a marturisit ca a ucis doua .

Vecinul lui Gheorghe Dinca, detalii din viata personala a criminalului: Era vizitat de o femeie, Ioana. Era inalta, subtirica, cu ochelari negri

George Razvan, vecinul lui Gheorghe Dinca, a declarat faptul ca inculpatul din cazul tragediei din Caracal era vizitat des de o femeie pe care a si cunoscut-o. Se pare ca femeia se numeste Ioana si a.

Gheorghe Dinca, adus din nou de anchetatori la Casa Groazei. Gunoaiele din curtea criminalului, luate cu tractorul

Noi imagini cu Gheorghe Dinca au fost prezentate, in exclusivitate, de Antena 3. Criminalul din Caracal a ajuns vineri dimineata, la Casa Ororilor, pentru o noua zi de perchezitii. Este a opta zi de.

Ce au descoperit anchetatorii, in ultima zi de perchezitii in cazul Caracal. Ce tinea Gheorghe Dinca in casa

Anchetatorii au incheiat inca o zi, la casa groazei din Caracal, unde au efectuat cercetari. in urma perchezitiilor realizate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, barbatul care a declarat ca este vinovat de moartea fetelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, s-au strans noi probe in cazul disparitiei fetelor. Ce s-a gasit, in casa lui Dinca, in .

Cazul Caracal. A fost finalizata perchezitia informatica vizand laptopul, aparatul foto si cele doua telefoane mobile ale lui Gheorghe Dinca

DIICOT anunta ca a fost finalizata joi perchezitia informatica asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, doua telefoane mobile si stick-uri de memorie, in prezenta lui Gheorghe Dinca - barbatul acuzat in cazul disparitiei a doua adolescente, la Caracal - datele urmand sa fie prelucrate de specialisti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )