Libnet.ro
UNICEF

21:15

Infotrafic: Circulatia rutiera si feroviara, intrerupta pe mai multe tronsoane de drum si cale ferata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Infotrafic: Circulatia rutiera si feroviara, intrerupta pe mai multe tronsoane de drum si cale ferata

Circulatia rutiera este intrerupta pe mai multe drumuri judetene si comunale si o serie de tronsoane de drumuri nationale, iar circulatia feroviara este intrerupta pe mai multe sectiuni de cale ferata, din cauza precipitatiilor abundente din ultima. continuă pe Wall-Street Ro

Circulatia a fost intrerupta pe mai multe drumuri din judetul Suceava din cauza ploilor abundente

Politistii au intrerupt circulatia rutiera pe DN 17, DJ 174A si DJ 177A, din cauza scurgerilor de aluviuni si a acumularilor de apa pe carosabil.

Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia intrerupta sau ingreunata

Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia rutiera intrerupta sau se circula cu dificultate din cauza inundatiilor, anunta Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, potrivit Agerpres .

Ploaia a facut ravagii la Chisinau: suvoaiele de apa au oprit troleibuzele din mers pe mai multe strazi

Din cauza nivelului ridicat al apei pe unele sectoare de drum, mai multe troleibuze si-au sistat aseara circulatia, pasagerii vazandu-se nevoiti sa-si continue calea pe jos. Unii si-au manifestat nemultumirea ca au platit calatoria, dar nu au ajuns la destinatie si nici banii nu le-au fost intorsi.

VIDEO. Doi pusti au scos la imprimanta mai multe bancnote de 500 de lei si au plecat direct in oras cu ele. Este incredibil cum s-a terminat totul

Doi pusti au scos la imprimanta mai multe bancnote de 500 de lei si au plecat direct in oras cu ele. Baietii au pus la cale un experiment social sa vad cum reactioneaza oamenii pe strada cand sunt pusi.

Pestera Ialomitei, inchisa publicului, dupa ce mai multe galerii au fost inundate

Din cauza precipitatiilor abundente cazute in ultimele zile in Masivul Bucegi, Pestera Ialomitei a fost inchisa publicului, dupa ce mai multe galerii au fost inundate.

VIDEO. Doi pusti au scos la imprimanta mai multe bancnote de 500 de lei si au plecat direct in oras cu ele. Cum s-a terminat totul

Doi pusti au scos la imprimanta mai multe bancnote de 500 de lei si au plecat direct in oras cu ele. Baietii au pus la cale un experiment social sa vad cum reactioneaza oamenii pe strada cand sunt pusi.

Robert Negoita: Cetatenii Sectorului 3 cu mai multe locuri de parcare de resedinta trebuie sa aleaga unul

Cetatenii din Sectorul 3 al Capitalei cu mai multe locuri de parcare de resedinta trebuie sa aleaga unul pe care vor sa il pastreze, a anuntat primarul Robert Negoita.

Opt ani de inchisoare pentru un tanar de 26 de ani care si-a omorat fratele cu mai multe lovituri de cutit

Un tanar care si-a omorat fratele mai mare cu mai multe lovituri de cutit a fost condamnat la opt ani de inchisoare printr-o decizie definitiva a Curtii de Apel Ploiesti. in prima instanta, criminalul primise o pedeapsa cu un an si patru luni mai mica.

INHGA: Cod portocaliu de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara, printre care si Ialomita

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis cod portocaliu si cod galben de inundatii de vineri pana duminica pentru mai multe bazine hidrografiece din tara, printre care si Ialomita. Vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, se vor forma viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri.

15 detalii statistice incitante despre corpul omenesc. Locul in care se aduna mai multe bacterii decat populatia totala a Terrei

25% dintre oasele unui adult se regasesc in picioare, iar degetul mic de la maini contribuie la forta totala a mainii cu peste 50%. Scheletul uman se innoieste odata la 10 ani, iar atunci cand face un pas, un adult foloseste mai bine de 200 de muschi.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2205 seconds )