Libnet.ro
UNICEF

05:30

INFP: Activitatea seismica din zona Vrancei este una normala. Nu asteptam replici la cutremurul de 5,2

Antena3 Antena3,
INFP: Activitatea seismica din zona Vrancei este una normala. Nu asteptam replici la cutremurul de 5,2

Activitatea seismica din zona Vrancei este una normala, declara Constantin Ionescu, directorul general al Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului. continuă pe Antena3

Activitatea seismica din zona Vrancei este normala, nu se asteapta replici

Activitatea seismica din zona Vrancei este una normala, iar cutremurul cu magnitudinea 5,2 care s-a .

Institutul de Fizica Pamantului: Activitatea seismica din zona Vrancea este una normala. Nu asteptam replici la cutremurul de 5,2

Activitatea seismica din zona Vrancea este una normala, iar cutremurul cu magnitudinea 5,2 care s-a produs in aceasta dimineata - cel mai puternic din ultimul an si jumatate - nu are nicio legatura cu ceea ce s-a intamplat in Albania sau Turcia, a declarat, vineri, pentru Agerpres, Constantin Ionescu, directorul general al Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP).

Directorul INFP: Cutremurul din Vrancea nu are legatura cu cele din Albania si Turcia. NU asteptam replici

Directorul general al Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP), Constantin Ionescu, sustine ca activitatea seismica din zona Vrancea este una normala si ca nu sunt.

Liberalii ii cer explicatii lui Valer Dorneanu: Decizia CCR este una politica, nu juridica Sa spuna cand isi poate angaja raspunderea un guvern

Vicepresedintele Senatului Alina Gorghiu ii cere presedintelui Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, sa explice, in motivarea pe care CCR o va da la admiterea sesizarilor PSD pe transportul de calatori si INM, in ce situatii isi poate asuma raspunderea un guvern in fata Parlamentului, mai ales atunci cand are o majoritate ostila. La randul sau, deputatul PNL Florin Roman spune ca decizia CCR este una politica, nu juridica.

Cutremur in televiziune. Ce emisiune de la Antena 3 a fost scoasa din grila. Echipa este in stare de soc

Antena 3 a eliminat o cunoscuta emisiune din grila de programe. Totodata, e vorba de un show care inregistra audiente considerabile, dar pe care sefii postului de televiziune au decis sa o elimine. Mai mult, a fost anuntat si ce se va intampla cu cei din echipa tehnica, alaturi de prezentatori. Cutremur in televiziune. Ce .

Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa. Cine este Teo Cercel

Simona Halep s-a retras, invinsa, de la Australian Open, in semifinala cu Garbine Muguruza. Dar, inainte de incepe drumul spre semifinala, Simona se pare ca a avut probleme in staff-ul ce trebuia sa faca deplasarea la Melbourne. Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa inainte de startul de pe continentul australian Simona, .

Un copil de 11 ani a murit din cauza gripei. Este al noualea deces provocat de acest virus

A crescut numarul persoanelor decedate din cauza gripei. Pana acum, au fost confirmate noua decese in Romania.

Un copil de 11 luni a murit din cauza gripei. Este al noualea deces provocat de acest virus

A crescut numarul persoanelor decedate din cauza gripei. Pana acum, au fost confirmate noua decese in Romania.

MINISTERUL SANATATII: in cazul tanarului din Bacau sosit din China nu este vorba despre infectie cu coronavirus

Tanarul din Bacau adus luni la Institutul Matei Bals din Capitala cu suspiciune de coronavirus, dupa ce in urma cu cateva zile revenise din China, nu este infectat. El are gripa, iar marti va fi externat, urmand sa se trateze in ambulatoriu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )