Libnet.ro
UNICEF

01:05

MINISTERUL SANATATII: in cazul tanarului din Bacau sosit din China nu este vorba despre infectie cu coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL SANATATII: in cazul tanarului din Bacau sosit din China nu este vorba despre infectie cu coronavirus

Tanarul din Bacau adus luni la Institutul Matei Bals din Capitala cu suspiciune de coronavirus, dupa ce in urma cu cateva zile revenise din China, nu este infectat. El are gripa, iar marti va fi externat, urmand sa se trateze in ambulatoriu. continuă pe Ziarul Bursa

Ce masuri a dispus Ministerul Sanatatii in cazul unui ansamblu folcloric care se intoarce din China. Un festival a fost anulat din cauza coronavirusului

Ministerul Sanatatii a anuntat masuri speciale in cazul unui ansamblul folcloric din Arges care se intoarce din China marti, 28 ianuarie, pe Aeroportul Henri Coanda. Ansamblul Plai de Dor din orasul Mioveni plecase pe 22 ianuarie la un festival international la Beijing, insa din cauza coronavirusului programul festivalului a fost contramandat.

Ministerul Sanatatii: Nu este vorba despre infectie cu noul coronavirus la pacientul transferat de la Bacau la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca nu se confirma suspiciunea de coronavirus in cazul pacientului din Bacau, recent intors din China. Tanarul va fi externat in cursul zilei de marti si va co.

Ministerul Sanatatii: Tanarul din Bacau, putin probabil sa fie infectat cu virusul mortal din China

Simptomele tanarului de 24 de ani din Bacau, student in China, despre care presa a scris ca ar putea fi infectat cu noul coronavirus, s-au diminuat, astfel incat este putin probabil ca acesta sa fi contactat virusul mortal din Orient, informeaza un comunicat al Ministerului Sanatatii.

Ministerul Sanatatii: Pacientul din Bacau nu are coronavirus, ci gripa. Va fi externat marti

Pacientul din Bacau, transferat la Institutul Matei Bals, nu este infectat cu coronavirus ci are gripa, informeaza Ministerul Sanatatii. Tanarul va fi externat in cursul zilei de marti si va continua tratamentul in ambulatoriu, potrivit Mediafax.

Ministerul Sanatatii: Pacientul din Bacau nu are coronavirus, ci gripa. Va fi externat marti

Pacientul din Bacau, transferat ieri la Institutul Matei Bals, nu este infectat cu coronavirus ci are gripa, informeaza Ministerul Sanatatii. Tanarul va fi externat in cursul zilei de marti si va continua tratamentul in ambulatoriu.

Cetateanul israelian care a aterizat pe Otopeni cu simptome de gripa nu este infectat cu coronavirusul din China (Ministerul Sanatatii)

Cetateanul israelian care a aterizat sambata pe Aeroportul Henry Coanda Otopeni cu simptome gripale nu este suspect de infectie cu noul coronavirus, in conditiile in care acesta a calatorit in China in urma cu cel putin trei luni, cand nu se declansase epidemia, anunta, intr-un comunicat, Ministerul Sanatatii.

Ministerul Sanatatii, in apararea lui Victor Costache dupa declaratia controversata despre autism: Scoasa din context

Ministerul Sanatatii reactioneaza dupa afirmatia ministrului - cu privire la faptul ca parintii plecati in strainatate au dus la cresterea numarului copiilor cu autism - si ne spune ca acestea sunt informatii eronate.

Ministerul Sanatatii, despre afirmatia lui Victor Costache privind legatura dintre autism si plecarea parintilor in strainatate: Este regretabil ca declaratiile au fost scoase din context si folosite in lupta politica

Ministerul Sanatatii face precizaeri dupa declaratia controversata a ministrului Victor Costache, referitoare la existenta unei legatuiri intre autismul la copii si numarul masiv de plecari in stranitate.

Ministerul Sanatatii, despre coronavirus: Circulatia persoanelor care vin din aria geografica a Chinei, monitorizata

Ministerul Sanatatii a transmis, duminica, primul buletin informativ al Comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus. Ministerul precizeaza ca circulatia persoanelor care vin din aria geografica a Chinei este monitorizata pe criterii epidemiologice, pana acum fiind alerte la Cluj, Timisoara, Constanta si Bucuresti.

Cutremurator ce a recunoscut mama baiatului de 17 ani din Bacau, dupa ce acesta si-a ucis tatal si l-a ingropat in gradina

Un tanar din Bacau si-a ucis tatal, dupa ce barbatul a batut-o crunt pe sotia lui. Femeia a marturisit ca a fost abuzata aproape zilnic, timp de 17 ani, iar in cele din urma fiul ei nu a mai putut suporta sa vada cum cea care i-a dat viata este batuta cu salbaticie, a sarit .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )