Libnet.ro
UNICEF

04:40

infrangere dureroasa pentru CSM Bucuresti. Romancele au pierdut primul loc din grupa, dupa meciul cu Gyor

Antena3 Antena3,
infrangere dureroasa pentru CSM Bucuresti. Romancele au pierdut primul loc din grupa, dupa meciul cu Gyor

CSM Bucuresti a pierdut dureros meciul retur cu Gyor din grupele Ligii Campionilor. Romancele au fost invinse categoric in Ungaria, scor 24-28. Campioana Romaniei rateaza insa sansa de a obtine prima. continuă pe Antena3

CSM Bucuresti a pierdut deplasarea de la Gyor: 28-24 pentru echipa maghiara. Tigroaicele au cedat primul loc

In Grupa Principala I a Ligii Campionilor, CSM Bucuresti a pierdut pe terenul formatiei maghiare Gyor, 28-24 in favoarea gazdelor.

CSM Bucuresti pierde in deplasare cu Gyor

CSM Bucuresti a pierdut la patru goluri diferenta meciul cu Gyor disputat in deplasare in grupele Ligii Campionilor, scor 28-24, dupa ce gazdele au dominat autoritar partida si au avut chiar sapte goluri la un moment dat. Apasati aici pentru live video.

GYOR-CSM BUCURESTI ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT TELEKOM SPORT. Meci infernal pentru Neagu

GYOR-CSM BUCURESTI ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT TELEKOM SPORT Handbalista echipei CSM Bucuresti, Gnonsiane Niombla, a declarat, vineri, ca formatia sa este in forma si poate face un meci mare in deplasare.

Liga Campionilor (handbal f): CSM Bucuresti pierde la Gyor ETO cu 24-28

Campioana en-titre a Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a fost invinsa, luni, in deplasare, de formatia Gyor ETO, scor 28-24 13-11), in cea de-a patra partida din grupa principala I a Ligii Campionilor, potrivit news. ro. CSM Bucuresti a obtinut calificarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor inca din etapa trecuta.

Meci superb de handbal intre Dinamo si CSM Bucuresti: cainii erau condusi cu sapte goluri la pauza, dar au intors meciul

In Liga Zimbrilor la handbal, Dinamo si CSM Bucuresti s-au intalnit in sala din Stefan cel Mare intr-un meci extrem de important pentru configuratia clasamentului inaintea intrarii in play-off.

LIVE Gyor - CSM Bucuresti (20:00)

De la 20:00 transmitem live text in aceasta pagina derby-ul Gyor - CSM Bucuresti din faza principala 1 a grupelor Champions League.

LIVE Gyor - CSM Bucuresti

De la 20:00 transmitem live text in aceasta pagina derby-ul Gyor - CSM Bucuresti din faza principala 1 a grupelor Champions League.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )