Libnet.ro
UNICEF

20:45

LIVE Gyor - CSM Bucuresti

Online Sport Online Sport,
LIVE Gyor - CSM Bucuresti

De la 20:00 transmitem live text in aceasta pagina derby-ul Gyor - CSM Bucuresti din faza principala 1 a grupelor Champions League. continuă pe Online Sport

LIVE Gyor - CSM Bucuresti (20:00)

De la 20:00 transmitem live text in aceasta pagina derby-ul Gyor - CSM Bucuresti din faza principala 1 a grupelor Champions League.

CSM Bucuresti pierde in deplasare cu Gyor

CSM Bucuresti a pierdut la patru goluri diferenta meciul cu Gyor disputat in deplasare in grupele Ligii Campionilor, scor 28-24, dupa ce gazdele au dominat autoritar partida si au avut chiar sapte goluri la un moment dat. Apasati aici pentru live video.

GYOR-CSM BUCURESTI ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT TELEKOM SPORT. Meci infernal pentru Neagu

GYOR-CSM BUCURESTI ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT TELEKOM SPORT Handbalista echipei CSM Bucuresti, Gnonsiane Niombla, a declarat, vineri, ca formatia sa este in forma si poate face un meci mare in deplasare.

Liga Campionilor (handbal f): CSM Bucuresti pierde la Gyor ETO cu 24-28

Campioana en-titre a Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a fost invinsa, luni, in deplasare, de formatia Gyor ETO, scor 28-24 13-11), in cea de-a patra partida din grupa principala I a Ligii Campionilor, potrivit news. ro. CSM Bucuresti a obtinut calificarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor inca din etapa trecuta.

CSM Bucuresti a pierdut deplasarea de la Gyor: 28-24 pentru echipa maghiara. Tigroaicele au cedat primul loc

In Grupa Principala I a Ligii Campionilor, CSM Bucuresti a pierdut pe terenul formatiei maghiare Gyor, 28-24 in favoarea gazdelor.

infrangere dureroasa pentru CSM Bucuresti. Romancele au pierdut primul loc din grupa, dupa meciul cu Gyor

CSM Bucuresti a pierdut dureros meciul retur cu Gyor din grupele Ligii Campionilor. Romancele au fost invinse categoric in Ungaria, scor 24-28. Campioana Romaniei rateaza insa sansa de a obtine prima.

Meci superb de handbal intre Dinamo si CSM Bucuresti: cainii erau condusi cu sapte goluri la pauza, dar au intors meciul

In Liga Zimbrilor la handbal, Dinamo si CSM Bucuresti s-au intalnit in sala din Stefan cel Mare intr-un meci extrem de important pentru configuratia clasamentului inaintea intrarii in play-off.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )