Libnet.ro
UNICEF

01:05

infrangere urata pentru Simona Halep in turul trei al turneului de la Indian Wells

B1 B1,
infrangere urata pentru Simona Halep in turul trei al turneului de la Indian Wells

Simona Halep a fost eliminata inca din turul trei al turneului de tenis de la Indian Wells, Statele Unite. Jucatoarea de tenis din Romania a fost invinsa cu 3-6 3-6 de catre frantuzoaica Kiki. continuă pe B1

Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al competitiei californiene

Simona Halep locul 4 WTA) a obtinut calificarea in runda a treia a turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe Donna Vekic, locul 86 WTA, scor 6-4, 6-1. Romanca a avut nevoie de o ora si 12 minute pentru a se impune in fata jucatoarei croate, obtinand astfel cea mai clara victorie din 2017.

Veste CUTREMURATOARE pentru Simona Halep! S-a stins din viata o persoana IMPORTANTA din viata ei (FOTO)

Chiar inainte de meciul de debut la editia din acest an a turneuluiWTAde laIndian Wells,transmis, Simona Halep a primit o veste cutremuratoare. Bunicul tenismenei s-a stins din viata,.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells

Site-ul oficial al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a ales drept lovitura zilei de duminica un punct castigat de Simona Halep, locul 4 mondial, in fata croatei Donna Vekic, locul 86 WTA, in meciul care i-a adus sportivei noastre calificarea in turul trei al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Tenis: Simona Halep, calificata in turul III la Indian Wells (WTA)

Simona Halep s-a calificat sambata in runda a treia a turneului WTA Premier de la Indian Wells SUA-California), dupa ce a invins-o pe croata Dona Vekic, potrvit Agerpres. Halep s-a impus.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Indian Wells. Va juca sambata impotriva ei direct in turul II

Simona Halep a avut bye in primul tur al turneului de la Indian Wells si va debuta direct in turul al doilea al competitiei.

Simona Halep trece in turul trei de la Indian Wells. A invins-o pe Donna Vekici in doua seturi

Simona Halep 25 de ani) s-a calificat in turul al doilea de la Indian Wells, dupa ce a eliminat-o pe croata Donna Vekici, nr.

Indian Wells: Simona Halep vs Kristina Mladenovic 3-6, 3-6/ Halep paraseste competitia in turul trei

Simona Halep 4 WTA), cap de serie numarul patru, a parasit turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells in turul al treilea, dupa ce a fost invinsa categoric de Kristina Mladenovic Franta, locul 26 WTA), scor 6-3, 6-3, la capatul unei partide care a durat o ora si 42 de minute. Diferenta s-a facut la sansele de break irosite de a patra jucatoare a lumii, Halep reusind doar trei break-uri din cele 22 de ocazii pe care le-a avut.

Simona Halep joaca, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua in compania croatei Donna Vekici, locul 86 WTA, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul III de la Indian Wells. Are un bilant negativ in meciurile directe cu ea

Simona Halep a trecut fara probleme de croata Donna Vekici, pe care a invins-o cu 6-4, 6-1, intr-un meci care a tinut o ora si 12 minute.

Simona Halep se impune in fata croatei Donna Vekic cu scorul 6-4, 6-1, in turul doi de la Indian Wells

Simona Halep s-a impus, la capatul unui meci fara istoric, in fata jucatoarei croate Donna Vekic, ocupanta pozitiei 86 in clasamentul WTA, cu scorul 6-4, 6-1.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )