Libnet.ro
UNICEF

08:15

ING, anunt important pentru clientii sai. Ce se intampla: E cazul sa fii suspicios

Playtech Playtech,
ING, anunt important pentru clientii sai. Ce se intampla: E cazul sa fii suspicios

ING, anunt important pentru clientii sai. Ce se intampla si de ce este cazul sa devii suspicios, vezi in randurile de mai jos. ING Bank avertizeaza romanii sa nu devina carausi de bani. isi pot pune in pericol chiar viata ING Bank a lansat un avertisment de ultima ora pentru toti clientii sai, dar despre . continuă pe Playtech

Mirel Radoi, anunt clar pentru Ianis Hagi: A treia sansa nu mai vine

Ianis Hagi traverseaza o perioada de cosmar la Glasgow Rangers si nu mai este luat in calcule pentru titularizare. Ignorat de Steven Gerrard, internationalul roman primeste o sansa importanta de la Mirel Radoi. Selectionerul a anuntat ca se va baza in continuare pe atacantul in varsta de 22 de ani. Asta in ciuda faptului ca .

Regina Elisabeta, gest senzational pentru angajatii sai. Ce face aceasta, an de an, de Craciun

Ce gest face Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii an de an de Craciun pentru angajatii sai. Multi n-ar fi crezut ca este o fire atat de blanda si atenta la detalii, tocmai pentru ca de cele mai multe ori se arata publicului destul de rece si taioasa. Ce face Regina Elisabeta de Craciun .

UPDATE Dan Barna, raspuns pentru contestatarii sai din partid: Aceasta eterna nemultumire a facut ca USR- PLUS sa obtina in 4 ani rezultate absolut spectaculoase

Aceasta eterna nemultumire, aceasta dorinta eterna de mai bine si de rezultate mai bune este exact ceea ce a facut ca USR-PLUS sa obtina in 4 ani rezultate absolut spectaculoase - este mesajul liderului USR, Dan Barna, catre contestatarii din partid care ii cer demisia in urma rezultatului dezastruos obtinut la alegerile parlamentare de duminica. Dan Barna a mai spus ca modalitatea in care o parte dintre membrii USR-PLUS au inteles sa faca campanie, atacand partidul in spatiul public, nu a fost benefic pentru partid, iar aceasta este o tema importanta de reglat in partid in perioada urmatoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )