Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mirel Radoi, anunt clar pentru Ianis Hagi: A treia sansa nu mai vine

Playtech Playtech,
Mirel Radoi, anunt clar pentru Ianis Hagi: A treia sansa nu mai vine

Ianis Hagi traverseaza o perioada de cosmar la Glasgow Rangers si nu mai este luat in calcule pentru titularizare. Ignorat de Steven Gerrard, internationalul roman primeste o sansa importanta de la Mirel Radoi. Selectionerul a anuntat ca se va baza in continuare pe atacantul in varsta de 22 de ani. Asta in ciuda faptului ca . continuă pe Playtech

Dezvaluiri uluitoare despre Ianis Hagi si Dumnezeu. Cine a facut legatura

Aurel Ticleanu, fost jucator in Craiova Maxima, pasionat de numerologie, l-a caracterizat pe Ianis Hagi, doar dupa data de nastere, fara sa stie despre cine este vorba. Ce a spus despre fiul lui Gica Hagi, vedeti un pic mai jos. Aurel Ticleanu l-a analizat pe Iannis Hagi din punct de vedere numerologic. Cum este fiul .

Cosmarul lui Ianis Hagi. Cifrele care confirma faptul ca Steven Gerrard si-a luat mana de pe fiul Regelui

Dupa ce a esuat in Italia, laFiorentina si in Belgia, la Genk, Ianis Hagi pare ca nu mai beneficiaza de increderea antrenorului nici la Glasgow Rangers, in Scotia. Lui Ianis Hagi nu-i merge bine.

Dezamagirea traita de Ianis Hagi chiar azi, pe teren. Ce s-a intamplat la meciul lui Glasgow Rangers

Glasgow Rangers a reusit o noua victorie impresionanta in prima liga din Scotia, pe terenul celor de la Ross County, scor 4-0. Formatia antrenata de Steven Gerrard conduce autoritar clasamentul in Scotish Premier League, cu 14 puncte in fata rivalei Celtic. Totusi, verzii au trei partide mai putin disputate. Una programata chiar astazi, impotriva celor .

Alexandru Rafila, anunt devastator pentru romani. Ce se va intampla in luna decembrie: Sa dea Dumnezeu sa gresesc eu

Medicul Alexandru Rafila a vorbit in cursul serii de joi despre o parte din problemele cu care se confrunta Romania in plina pandemie de COVID-19. Pe langa neregulile care au loc la nivel de Minister al Sanatatii, profesorul face previziuni sumbre cu privire la urmatoarea perioada, mai exact, la jumatatea lunii decembrie. Romania, lovita de .

Stanciu, gol in Europa League! Ce au facut Ianis Hagi si ceilalti romani angrenati in competitie

Mijlocasul echipa Slavia Praga, Bogdan Stancu a inscris al doilea gol pentru formatia sa in victoria de pe teren propriu, 3-0, cuHapoel Beer Sheva, rezultat in urma caruia cehii s-au calificat in 16-imile competitiei. Romanul a fost titular si a jucat pana in minutul 64.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )