Libnet.ro
UNICEF

01:05

ING Bank anuleaza cresterea comisionului la plata cu cardul pentru IMM

Playtech Playtech,
ING Bank anuleaza cresterea comisionului la plata cu cardul pentru IMM

ING Bank a anuntat ca anuleaza cresterea comisioanelor pentru firme. Schimbarea ar fi fost implementata de la 1 aprilie. Pe 15 martie s-a aflat ca ING Bankpregateste o crestere a. continuă pe Playtech

Banca Romaneasca amana plata ratelor. Pentru cate luni vor beneficia clientii de aceasta facilitate

In contextul eforturilor depuse de intreaga comunitate din Romania si de catre autoritati pentru prevenirea coronavirusului, Banca Romaneasca a anuntat ca amana plata ratelor datorate acestei institutii finnaciare de catre persoanele fizice. Banca Romaneasca amana plata ratelor Asadar, pentru credite ipotecare, consum cu ipoteca sau nevoi personale, in baza solicitarilor clientilor realizate prin call center .

CEC Bank amana plata ratelor pentru creditele luate de persoanele fizice

CEC Bak urmeaza sa anunte saptamana viitoare amanarea platilor ratelor pentru creditele luate de persoanele fizice pentru o perioada de 30 de zile, avand in vedere criza coronavirus si imposibilitatea clientilor de a ajunge la banca, conform unor surse de pe piata bancara.

Coronavirus |Banca Transilvania amana plata ratelor pentru anumiti clienti

Banca Transilvania extinde perioada de gratie pentru clientii care detin carduri de cumparaturi in urma situatiei create de raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )