Libnet.ro
UNICEF

16:30

ING: Evolutiile din Siria ar putea scumpi pretul benzinei la pompa in Romania

Hotnews Hotnews,
 ING: Evolutiile din Siria ar putea scumpi pretul benzinei la pompa in Romania

Unul din efectele recentelor evolutii din Orientul Mijlociu a fost cresterea cu circa 5% a pretului petrolului in ultimele doua zile, cu implicatii posibile asupra pretului benzinei in Romania. Conform estimarilor noastre, modificarile pretului petrolului la nivel global se traduc in proportie de 50% in pretul benzinei la pompa, iar o ajustare automata fata de recentele evolutii ale pretului petrolului ar conduce la cresteri de 2,5% a pretului benzinei- de la circa 6 RON/litru acum pana in jurul a 6,15 RON/litru, se arata intr-o nota remisa miercuri de economistii ING Bank. Cu combustibilii cantarind aproximativ 8% din cosul de consum, o presiune in crestere in piata acestor produce ar putea avea un potential impact semnificativ asupra inflatiei, mai spun acestia. continuă pe Hotnews

ING Bank: Evolutiile din Siria ar putea conduce la scumpirea pretului benzinei la pompa in Romania

Economistii ING Bank au anuntat, miercuri, ca recentele evolutii din Siria ar putea conduce la scumpirea benzinei la pompa in Romania, potrivit unei note remisa de banca, citata de HotNews. Unul din.

Tensiunile din Siria au inversat tendinta de apreciere a leului. Moneda nationala s-a depreciat de la 4,42/eur pana la 4,44/eur

Leul se tranzactiona cu doar o ora inainte de cotatia oficiala a BNR la 4,44 unitati in fata euro, dupa ce a inchis sesiunea de luni la 4,42/eur. Moneda nationala a evoluat intr-un coridor de 100 puncte in sedinta de ieri, probabil pe fondul absentei participantilor la piata din Londra. Tranzactionarea a avut loc pe o traiectorie usoara de apreciere, leul inchizandsesiunea intr-o apreciere de 30 de puncte, la nivelul de 4,4280/EUR. Tensiunea in crestere indusa de evenimentele din Siria par sa fi determinat depreciere leului din aceasta dimineata, moneda nationala deschizand sedinta la 4,44/EUR, se arata intr-o nota a economistului sef al ING, Vlad Muscalu.

Tensiunile din Siria au inversat tendinta de apreciere a monedelor din regiune. Leul se cota in jurul orei 12 la 4,44/eur

Leul se tranzactiona cu doar o ora inainte de cotatia oficiala a BNR la 4,44 unitati in fata euro, dupa ce a inchis sesiunea de luni la 4,42/eur. Moneda nationala a evoluat intr-un coridor de 100 puncte in sedinta de ieri, probabil pe fondul absentei participantilor la piata din Londra. Tranzactionarea a avut loc pe o traiectorie usoara de apreciere, leul inchizand sesiunea intr-o apreciere de 30 de puncte, la nivelul de 4,4280/EUR. Tensiunea in crestere indusa de evenimentele din Siria par sa fi determinat deprecierea leului din aceasta dimineata, moneda nationala deschizand sedinta la 4,44/EUR, se arata intr-o nota a economistului sef al ING, Vlad Muscalu.

UPDATE Tensiunile din Siria au inversat tendinta de apreciere a monedelor din regiune. Leul a fost cotat de BNR la 4,44/eur

Leul a fost cotat marti de BNR la 4,44 unitati in fata euro, dupa ce a inchis sesiunea de luni la 4,42/eur. Moneda nationala a evoluat intr-un coridor de 100 puncte in sedinta de ieri, probabil pe fondul absentei participantilor la piata din Londra. Tranzactionarea a avut loc pe o traiectorie usoara de apreciere, leul inchizand sesiunea intr-o apreciere de 30 de puncte, la nivelul de 4,4280/EUR. Tensiunea in crestere indusa de evenimentele din Siria par sa fi determinat deprecierea leului din aceasta dimineata, moneda nationala deschizand sedinta la 4,44/EUR, se arata intr-o nota a economistului sef al ING, Vlad Muscalu. Zlotul a fost cotat la 4,24/eur luni cotatia era de 4,23/eur) iar forintul maghiar la 299,7/eur de la 297,8/eur).

Situatia militara din Siria - August 2013

Razboiul civil din Siria a adus la suprafata multe probleme etnice si religioase care au fost impinse sub covorul dictatorial al familiei al-Assad tatal si fiul). Siria a fost in perioada interbelica a fost protectorat francez. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, fiind ocupata de Franta de la Vichy, a fost un ghimpe in spatele englezilor care dominau regiunea. In 1946 si-a castigat independenta, devenind republica parlamentara.

Imagini SOCANTE cu victimele atacurilor cu arme chimice din Siria

Publicatia britanica Daily Mail a prezentat, intr-un articol despre ororile din Siria, imagini cu victimele atacurilor cu arme chimice. VEDETI AICI IMAGINILE IMPRESIONANTE Rivalii regimului lui Bashar al-Assad spun.

Scrisoarea EMOTIONANTA a unei persoane din Siria pentru Antena3. Acum 2 ore a fost o explozie uriasa. Zeci de oameni au murit langa noi. Ce o sa se aleaga de noi?

Iata ce scrisoare emotionanta, de la o romanca din Siria, am primit pe adresa site@antena3. ro. NOCOMMENT!Buna ziua! V-am mai scris acum 2 ani si cineva de la dvs. m-a contactat ca sa spun situatia din zona.

Coreea de Nord se implica in conflictul din Siria: A trimis un intreg batalion de arcasi

Dezastru demografic! Pana in 2050 numarul regilor romi il va depasi pe cel al romanilorCoreea de Nord se implica in conflictul din Siria: A trimis un intreg batalion de arcasiEfectele Miracle Blade incep sa se vada! Romanii mai au in medie doar 8 degeteGabriel Cotabita a fost chemat sa transpire in lanurile de porumb afectate de secetaO furtuna puternica a maturat Salajul! Din fericire, judetul este nelocuit si nu exista victime.

Titus Corlatean: Romania este ingrijorata de situatia din Siria

Romania este ingrijorata de deteriorarea situatiei din Siria, a declarat, marti, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, apreciind ca este important ca misiunea ONU aflata in aceasta tara sa poata.

Premierul francez denunta presupusul atac chimic din Siria drept o crima impotriva ...

Premierul Jean-Marc Ayrault a declarat duminica, pentru postul France 2, in legatura cu presupusul atac chimic din Siria, ca membrii comunitatii internationale nu pot sa permita aceasta crima impotriva umanitatii, transmite Mediafax. Avem o solicitare, si anume comisia ONU sa poata sa isi desfasoare ancheta in intregime, liber si rapid pentru ca sa fie stabilit adevarul, a declarat seful Guvernului francez, amintind ca presedintele Francois Hollande a discutat cu presedintele .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )