Libnet.ro
UNICEF

14:31

Scrisoarea EMOTIONANTA a unei persoane din Siria pentru Antena3. Acum 2 ore a fost o explozie uriasa. Zeci de oameni au murit langa noi. Ce o sa se aleaga de noi?

Antena3 Antena3,
Scrisoarea EMOTIONANTA a unei persoane din Siria pentru Antena3. Acum 2 ore a fost o explozie uriasa. Zeci de oameni au murit langa noi. Ce o sa se aleaga de noi?

Iata ce scrisoare emotionanta, de la o romanca din Siria, am primit pe adresa site@antena3. ro. NOCOMMENT!Buna ziua! V-am mai scris acum 2 ani si cineva de la dvs. m-a contactat ca sa spun situatia din zona. continuă pe Antena3

Imagini SOCANTE cu victimele atacurilor cu arme chimice din Siria

Publicatia britanica Daily Mail a prezentat, intr-un articol despre ororile din Siria, imagini cu victimele atacurilor cu arme chimice. VEDETI AICI IMAGINILE IMPRESIONANTE Rivalii regimului lui Bashar al-Assad spun.

Titus Corlatean: Romania este ingrijorata de situatia din Siria

Romania este ingrijorata de deteriorarea situatiei din Siria, a declarat, marti, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, apreciind ca este important ca misiunea ONU aflata in aceasta tara sa poata.

Rusia cere moderatie in criza din Siria: o interventie militara ar fi o tragica eroare

Rusia a facut un apel la moderatie in cazul crizei din Siria, considerand ca o interventie militara straina in aceasta tara ar fi o tragica eroare. De asemenea, Moscova a indemnat opozitia siriana sa.

Ce efect are in Romania criza din Siria. Ne-ar putea arde la buzunare

Cresterea puternica a preturilor petrolului in ultimele doua zile, declansata de o posibila interventie militara in Siria a unei coalitii conduse de SUA, ar putea conduce la majorarea preturilor.

ONU a primit unda verde sa investigheze presupusul atac cu arme chimice din Siria

Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Natiunilor Unite in zona de la periferia Damascului unde exista suspiciuni ca a avut loc un atac cu arme chimice, relateaza AFP, conform.

Scenariile expertilor pentru atacurile din Siria: Raiduri simbolice si limitate, care nu vor modifica raportul de forte din tara

Posibilele atacuri aeriene occidentale in Siria ar viza cu siguranta armata, serviciile de informatii si probabil legaturile simbolice ale regimului, dar nu vor modifica raportul de forte din tara, apreciaza.

ING Bank: Evolutiile din Siria ar putea conduce la scumpirea pretului benzinei la pompa in Romania

Economistii ING Bank au anuntat, miercuri, ca recentele evolutii din Siria ar putea conduce la scumpirea benzinei la pompa in Romania, potrivit unei note remisa de banca, citata de HotNews. Unul din.

Anuntul important facut de secretarul american privind situatia din Siria. Suntem pregatiti sa mergem acolo

Secretarul american al Apararii Chuck Hagel a declarat ca fortele armate sunt pregatite pentru o actiune militara in Siria si ca asteapta aprobarea presedintelui Obama in acest sens, informeaza BBC.

Anuntul important facut de secretarul american al Apararii privind conflictul din Siria. Suntem pregatiti sa mergem acolo

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, a declarat ca fortele armate sunt pregatite pentru o actiune militara in Siria si ca asteapta aprobarea presedintelui Obama in acest sens, informeaza BBC.

Papa Francisc, socat de atrocitatile din Siria, cere comunitatii internationale sa ia masuri

Papa Francisc s-a declarat duminica socat de imaginile teribile ale atrocitatilor care au loc in Siria si a solicitat comunitatii internationale sa isi intensifice eforturile pentru a pune capat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )