Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ingredientul din bucatarie care lupta cu raceala. E arma secreta a batranilor de la tara

Playtech Playtech,
Ingredientul din bucatarie care lupta cu raceala. E arma secreta a batranilor de la tara

Ba e aprilie in mijlocul lui octombrie, ba e noiembrie la jumatatea lunii decembrie. O asemenea iarna nu am mai pomenit de multa vreme. Problema este ca trecerea de la frig la cald ne lasa cu pieptul dezgolit in fata racelii. Bine este ca exista multe remedii daca boala ne prinde la cotitura. Pe langa . continuă pe Playtech

Alimentele care lupta impotriva transpiratiei. Nu vei mai avea aceasta problema de acum inainte

Transpiratia este raspunsul organismului la stimulii externi, precum temperaturile crescute, exercitiile fizice intense sau chiar situatiile stresante. Transpiratia are rolul de a regla temperatura interna a corpului. Alimentele care lupta impotriva transpiratiei Cu toate ca sunt multe produse cosmetice si proceduri ce pot sa tina sub control transpiratia, se mai poate face o schimbare benefica .

Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot. Scandal pentru bani si copii

Gina din serialul La Bloc isi executa silit fostul sot pentru neplata pensiei alimentare. Scandalul pentru bani si copii ia amploare. Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot Actrita de telenovele Ioana Picos si fostul ei sot, Mihai Fagadaru, au decis sa divorteze la cinci ani de la casatorie, in toamna anului trecut.

Femeie din Pitesti care exercita fara drept profesia de medic, retinuta

O femeie de 65 de ani din Pitesti a fost retinuta dupa ce ar fi exercitat fara drept profesia de medic si, in luna iulie, ar fi sechestrat in cabinet o pacienta cu care nu s-a inteles in privinta onorariului si pe o alta persoana care o insotea, potrivit News.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )