Libnet.ro
UNICEF

14:15

Inlocuitor cu nume pentru Grosjean la a doua cursa din Bahrain

Online Sport Online Sport,
Inlocuitor cu nume pentru Grosjean la a doua cursa din Bahrain

Pilotul francez Romain Grosjean nu va putea concura pentru echipa Haas F1 in a doua cursa programata pe circuitul Sakhir, varianta scurta a traseului din Bahrain. continuă pe Online Sport

Formula 1: Lewis Hamilton, pole-position in MP din Bahrain

Lewis Hamilton Mercedes) a fost cel mai rapid in cadrul calificarilor pentru Marele Premiu al Bahrainului de Formula 1, pilotul britanic urmand sa plece din pole-position in Grand Prix-ul de duminica.

Un calugar infectat cu Covid-19 a fost internat la psihiatrie dupa ce a fugit de doua ori din izolare

Uncalugar bolnav de coronavirus s-a ales cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor,dupa ce a fugit din izolare de doua ori. Mai mult decat atat, acesta a fost internat la sectia de.

Flavia Mihasan este insarcinata pentru a doua oara. Prima poza cu burtica de gravida a fostei asistente TV

Flavia Mihasan, fosta asistenta de la Neatza cu Razvan si Daniva deveni in scurt timp mamica pentru a doua oara. Vedeta a dat vestea printr-o postare de pe pagina personala de Instagram, postand o.

Constanta: Orasul Cernavoda si doua comune din judet vor intra in carantina de sambata seara

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a propus carantinarea altor trei localitati, fiind vorba de orasul Cernavoda, comunele Cumpana si Targusor, iar masura va intra in vigoare din data de 28 noiembrie, de la ora 20. 00, informeaza News. ro. Judetul Constanta este pe primul loc la nivel national in privinta incidentei pe ultimele 14 zile, rata inregistrata vineri fiind de 7,54.

Foodpanda se extinde in alte doua orase din Romania si vrea sa ajunga la 60 in 2021

Platforma de food delivery foodpanda anunta ca in 2020 si-a extins operatiunile in 19 noi orase, iar pana la finalul anului compania are in plan extinderea in alte doua localitati: Tulcea si Giurgiu. in prezent, serviciile companiei sunt disponibile in.

Focare de infectie cu SARS-CoV-2 la doua firme din Prahova Peste 50 de angajati, diagnosticati cu Covid-19

Noi focare de infectie cu SARS-CoV-2 au fost descoperite, luni, in Prahova, judet aflat oricum in scenariul rosu din cauza numarului mare de pacienti diagnosticati cu Covid-19. Potrivit Prefecturii este vorba.

Dezastru pentru Romania. Vom fi din ce in ce mai putini in viitorul apropiat

Potrivit Institutului National de Statistica, populatia tarii s-ar putea injumatati in urmatorii 50 de ani. Astfel, declinul si imbatranirea populatiei o sa produca efecte in toate directiile, de la numarul de parlamentari si europarlamentari, la modificari structurale consistente in economie, dar si in societate. Dezastru pentru Romania De asemenea, INS mai estimeaza populatia in patru .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )