Libnet.ro
UNICEF

16:16

Constanta: Orasul Cernavoda si doua comune din judet vor intra in carantina de sambata seara

Hotnews Hotnews,
 Constanta: Orasul Cernavoda si doua comune din judet vor intra in carantina de sambata seara

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a propus carantinarea altor trei localitati, fiind vorba de orasul Cernavoda, comunele Cumpana si Targusor, iar masura va intra in vigoare din data de 28 noiembrie, de la ora 20. 00, informeaza News. ro. Judetul Constanta este pe primul loc la nivel national in privinta incidentei pe ultimele 14 zile, rata inregistrata vineri fiind de 7,54. continuă pe Hotnews

Orasul Cernavoda si doua comune din judetul Constanta intra in carantina de sambata seara

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a propus carantinarea altor trei localitati, fiind vorba de orasul Cernavoda, comunele Cumpana si Targusor, iar masura va intra in vigoare din data de 28 noiembrie, de la ora 20. Judetul Constanta este pe primul loc la nivel national in privinta incidentei pe ultimele 14 zile, rata inregistrata vineri fiind de 7,54.

CONSTANTA: Orasul Cernavoda si doua comune vor intra in carantina de sambata seara

Tetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a propus carantinarea altor trei localitati, fiind vorba de orasul Cernavoda, comunele Cumpana si Targusor, iar masura va intra in vigoare din data de 28 noiembrie, de la ora 20. Judetul Constanta este pe primul loc la nivel national in privinta incidentei pe ultimele 14 zile, rata inregistrata vineri fiind de 7,54, conform News. ro.

Orasul Cernavoda si doua comune vor intra in carantina de sambata, de la ora 20

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a propus ca orasul Cernavoda sa intre in carantina, sambata, de la ora 20, masura urmand sa fie valabila pentru urmatoarele 14 zile, cu.

Noua spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in zilele de Sfantul Andrei si 1 Decembrie. LISTA COMPLETA

Noua spitale, impreuna cu Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti si Directia de Sanatate Publica DSP) din Capitala vor asigura urgentele medicale in zilele de Sfantul Andrei si 1 Decembrie,.

Doua comune buzoiene, neatinse noua luni de coronavirus: Aici este o bariera, toata lumea are o tuica

Comunele buzoiene Chiliile si Pardosi au reusit, aproape noua luni, sa tina departe de hotarele lor boala care face ravagii in lume. Cele doua comunitati nu au inregistrat niciun caz de COVID-19, pana zilele trecute, cand autoritatile au raportat primele cazuri.

Foodpanda se extinde in alte doua orase din Romania si vrea sa ajunga la 60 in 2021

Platforma de food delivery foodpanda anunta ca in 2020 si-a extins operatiunile in 19 noi orase, iar pana la finalul anului compania are in plan extinderea in alte doua localitati: Tulcea si Giurgiu. in prezent, serviciile companiei sunt disponibile in.

Doua spitale din Sibiu care trateaza pacienti COVID-19 nu pot folosi sectiile ATI din lipsa de personal

Pacientii cu COVID-19 din judetul Sibiu ar mai putea beneficia de 4 paturi in plus de Terapie Intensiva, in doua spitale publice, Spitalul General C. si Spitalul Orasenesc Agnita, daca aici ar exista personal specializat pentru ATI, au precizat.

PENTRU ALEGERILE DIN 10 IANUARIE Cetatenii kazahi din Romania vor putea vota la ambasada Kazahstanului

Cetatenii kazahi aflati pe teritoriul Romaniei vor putea vota, pentru alegerile parlamentare din Kazahstan prevazute pentru 10 ianuarie, la sectia de votare organizata la Ambasada Kazahstanului la Bucuresti, a anuntat astazi ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Republicii Kazahstan in Romania, Nurbakh Rustemov, intr-un briefing de presa online.

Digisport: Ilie Nastase: FCSB poate sa joace si pe Giulesti! Cum arata acum cele doua bijuterii din Bucuresti

Steaua ataca promovarea in Liga 2 in acest sezon, iar din 2021 va putea sa joace pe noua bijuterie din Ghencea. CNI a confirmat ca MApN va intra in posesia Stadionului Steaua pana la jumatatea lunii decembrie. Ilie Nastase intervine in conflictul dintre CSA Steaua si FCSB si nu intelege de ce echipa lui Gigi Becali nu ar avea voie sa joace pe noua arena.

Demisiile anuntate de Marcel Ciolacu si de senatorii si deputatii USR din Parlament vor dubla, de fapt, numarul de beneficiari de pensii speciale

Demisiile anuntate de presedintele PSD, Marcel Ciolacu si de senatorii si deputatii USR din Parlament, in plina campanie electorala, pentru a nu incasa pensii speciale, va avea drept consecinta o dublare a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )