Libnet.ro
UNICEF

22:45

iNMORMANTARE DENISA MANELISTA LIVE. IMAGINI ONLINE in DIRECT de la CIMITIR - VIDEO

Antena3 Antena3,
iNMORMANTARE DENISA MANELISTA LIVE. IMAGINI ONLINE in DIRECT de la CIMITIR - VIDEO

IMAGINI ONLINE in DIRECT ONLINE de la CIMITIR - VIDEO. Familia o conduce martipe ultimul drum pe Denisa Raducu, trupul urmand sa fie inhumat acasa, in judetulValcea. Denisa Manelista va fi inmormantata intr-un micut cimitir din curtea fostei manastiri valcene Morunglava. continuă pe Antena3

iNMORMANTARE DENISA MANELISTA LIVE. IMAGINI ONLINE in DIRECT ONLINE de la CIMITIR - VIDEO

IMAGINI ONLINE in DIRECT ONLINE de la CIMITIR - VIDEO. Familia o conduce martipe ultimul drum pe Denisa Raducu, trupul urmand sa fie inhumat acasa, in judetulValcea. Denisa Manelista va fi inmormantata intr-un micut cimitir din curtea fostei manastiri valcene Morunglava.

DENISA MANELISTA A MURIT. Chinurile groaznice prin care a trecut inainte de moarte

Denisa Manelista a murit duminica dimineata, dupa o grea suferinta. Boala necrutatoare ii facuse viata un cosmar. Denisa a apelat la mai.

Denisa Manelista a murit la 27 de ani. Detalii socante! Avea 23 de kilograme cand s-a stins

Cazul Denisei Manelista a adus in atentia romanilor o boala extrem de periculoasa, deseori fatala, care din pacate nu prezinta simptome alarmante in primele stadii.

DENISA MANELISTA CANCER. Care este boala insidioasa care i-a fost fatala

Denisa Manelista a murit in aceasta dimineata, la doar 27 de ani. Bolnava de cancer intr-un stadiu extrem de avansat, cantareata.

Denisa Manelista. Ce le-a spus Denisa Raducu apropiatilor, dupa ce a aflat ca are cancer

Denisa Manelista a murit, duminica dimineata 23 iulie), dupa o crunta batalie cu cancerul, boala care a rapus-o. Dupa ce s-a aflat in spatiul public de boala sa, din zona artistei veneau extrem de.

Denisa Manelista. Destinul trist al tinerei care a murit la doar 27 de ani

Denisa Manelista a murit. De cateva lunicantareata se lupta cu o maladie necrutatoare la ficat. Denisa Manelista a murit. Blonda a fost la tratamente in strainatate, a mers pe la medicii de.

Denisa Manelista a murit. Cantareata avea 27 de ani

Denisa Manelista a murit. De cateva lunicantareata se lupta cu o maladie necrutatoare la ficat. Denisa Manelista a murit. Blonda a fost la tratamente in strainatate, a mers pe la medicii de.

Cui i-a lasat Denisa Manelista intreaga sa avere

Denisa Manelista murit ieri, la doar 27 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necrutatoare: cancerul. Artista a lasat in urma ei lacrimi si durere. inainte sa moara, Denisa si-a anuntat familia cu.

Denisa Manelista, ingropata in zi de sarbatoare. Semnificatie deosebita pentru familiile greu incercate

Denisa Manelista a murit duminicadimineata dupa o lunga lupta cu o boala necrutatoare, in ciuda rugaciunilor celor care au cunoscut-o si iubit-o. Desi trupul neinsufletit va fi depus ic.

Un cadru medical rupe tacerea: Ce s-a intamplat, duminica dimineata, acasa la Denisa Manelista

Denisa Manelista a murit, duminica, dupa ce medicii au incercat sa o resusciteze! Se pare ca familia ei a apelat la ambulanta duminica dimineata, imediat ce artista a inceput sa se simta rau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )