Libnet.ro
UNICEF

11:00

iNMORMANTAREA celei mai indragite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

B1 B1,
iNMORMANTAREA celei mai indragite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

Da, o putem numi cea mai iubita cantareasa de muzica populara din Romania. A cantat, a iubit, s-a distrat, dar a si patimit, iar la varsta de 50 de ani, pe 22 iunie 1963, mult iubita Maria Tanase a murit,. continuă pe B1

Falimentul celei mai vehi agentii de turism din lume. Ministerul Turismului: Pana acum nu exista sesizari ale unor turisti romani care au cumparat vacante de la Thomas Cook

Pana in acest moment nu au fost depuse sesizari din partea turistilor romani care au cumparat pachete turistice de la Thomas Cook, iar din datele existente nu reiese ca ar exista romani aflati in dificultate astfel incat sa necesite repatrierea dupa falimentul celei mai vechi agentii de turism din lume, sustine Ministerul Turismului.

ALERTA: Linii de troleibuz BLOCATE in Capitala. Medicii RESUSCITEAZA o persoana in stop cardio-respirator

STB anunta ca liniile de troleibuz 65 si 97 sunt blocate in urma unui accident pe strada Occidentului. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in.

Alerta! Vin ploile peste toata Romania. Ce spun meteorologii

Ploaia va cuprinde toata Romania, in cursul acestei saptamani. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE DURERII - GALERIE.

Cele mai bune remedii anti-mahmureala care nu dau gres

Cele mai bune remedii anti-mahmureala care nu dau gres. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO) Cui pe.

GATA, iata cand va avea loc MARELE CUTREMUR! Gheorghe Marmureanu a facut ANUNTUL! Datele arata ca ...

Marele cutremur va avea loc, in Romania, in viitorul apropiat?! iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE DURERII - GALERIE.

Dan Negru, revoltat dupa TRAGEDIA din Dambovita: Statul deoparte le da curaj! Pentru pedofili, un singur raspuns: GLONTUL!

Cazul uciderii fetitei de 11 ani din localitatea damboviteana Gura Sutii l-a determinat pe Dan Greu sa reactioneze virulent. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania:.

Soc MONDEN! CRISTI BORCEA, in relatii cu o CELEBRA CANTAREATA! Valentina Pelinel a aflat totul despre TINNA LATINA (GALERIE FOTO)

S-a aflat adevarul despre relatia care exista la ora actuala intre celebra cantareata Tinna Latina si omul de afaceri Cristi Borcea. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din.

CUTREMUR in Romania! S-a produs in urma cu putin timp! Detalii de ultima ora

Un cutremur cu magnitudinea de 2,3 grade pe scara Richter a avut loc marti, la amiaza, in Romania. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi.

ALERTA METEO: Vreme de COSMAR in mai toata tara. Vezi aici PROGNOZA PE REGIUNI pana pe 6 octombrie

Temperaturile scazute, sub normalul acestei perioade, si ploile abundente pun stapanire pe toate regiunile. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani.

Aparitie soc a lui ARSENIE BOCA! S-a deschis mormantul! Nimeni nu poate explica MINUNEA (GALERIE FOTO)

BOR a inceput in urma cu doi ani procesul de canonizare a lui Arsenie Boca. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE DURERII -.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )