Libnet.ro
UNICEF

10:45

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romania! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

B1 B1,
iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romania! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! A cantat, a iubit, s-a distrat, dar a si patimit, iar la varsta de 50 de ani,. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai iNDRAGITE CANTARETE de MUZICA POPULARA din toata Romania! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! A cantat, a iubit, s-a distrat, dar a si patimit, iar la varsta de 50 de ani,.

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani. Artista a lasat in urma un gol imens, mai ales in sufletele elevilor sai. Pe langa activitatea artistica, aceasta.

DRAMA TOTALA in muzica populara: Adio, Sofia Vicoveanca! Anuntul a iNTRISTAT toata Romania

Sofia Vicoveancaa facut dezvaluiri socante despre viata ei. indragita cantareata de muzica populara a trecut prin perioade extrem de grele. Toata lumea o stie peSofia Vicoveanca, dar.

SOC in muzica populara: CELEBRA CANTAREATA a fost INTERCEPTATA DE INTERLOPI! Dezvaluiri cutremuratoare (FOTO)

Un nou scandal in muzica populara. De aceasta data este legat de cantareata Margareta Birsan, care ar fi fost batuta si amenintata de un afacerist local. Scandalul ar fi pornit de la o bucata de.

Dulaii s-au facut mari: Secretele celei mai bune echipe de handbal masculin din Romania din ultimii 26 de ani

Daca la fotbal, Dinamo e subiect de bancuri in ceea ce priveste Liga Campionilor, in schimb, la handbal masculin, dulaii formeaza, in acest moment, una dintre cele mai respectabile echipe ale continentului.

VIDEO Artistul care promoveaza specificul local. Vinisor de la Focsani, ultima melodie care va intregi un album de muzica populara

Alin Stoica are 25 de ani si in portofoliul sau se regasesc mai multe melodii cu specific local, pe care urmeaza sa le includa intr-un album.

Scandalul ANULUI in muzica populara: A cerut 100.000 de euro in schimbul TACERII, dar totul a iesit la iveala. Fanii s-au crucit! Da, este vorba chiar de...

Santaj uluitor in lumea muziciipopulare. S-a intamplat in 2016, dar abia acum toate detaliile murdare ies la iveala.

Diana Dumitrescu a revoltat mamele. De ce nu isi mai alapteaza copilul: Ma trezeam din 3 in 3 ore!

Diana Dumitrescu a devenit, in urma cu putin timp, mama pentru prima oara. Cu toata ca s-a intamplat recent, actrita a reusit sa inversuneze multe mame din Romania. Aceasta s-a plans in nenumrate randuri despre greutatile pe care le intampina, greutati prin care trece orice femeie care da nastere, iar acum nu-si mai alapteaza copilul .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )