Libnet.ro
UNICEF

01:05

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

B1 B1,
iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! SCANDAL iN SHOWBIZ! ANAMARIA PRODAN, PARUITA DE REGHECAMPF! A PACATUIT iN. continuă pe B1

MILIOANE de romani, in lacrimi! iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania (IMAGINILE DURERII)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DRAMA iN MUZICA POPULARA! NICOLETA VOICA, BAGATA iN OPERATIE CUMPLITA.

Lacrimi in MUZICA POPULARA! Biata IRINA LOGHIN! Doamne, cat de SCURTA E VIATA! Fanii sunt devastati

Celebra cantareataIrina Loghin este una dintre cele mai indragite artiste din Romania! Cu toate acestea, putini stiu ca interpreta a avut o viata plina de greutati.

CINE-SI MAI AMINTESTE? Cum ARATA Maria Dragomiroiu in tinerete: Imaginile COMPROMITATOARE cu indragita cantareata pe care aceasta le-ar vrea STERSE (GALERIE FOTO)

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai iubite cantarete de muzica populara din Romania, arata la fel de zeci de ani. VEZI GALERIA FOTO La 64 de ani de viata si 39 de ani de cariera artistica, artista.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )