Libnet.ro
UNICEF

22:15

Lacrimi in MUZICA POPULARA! Biata IRINA LOGHIN! Doamne, cat de SCURTA E VIATA! Fanii sunt devastati

B1 B1,
Lacrimi in MUZICA POPULARA! Biata IRINA LOGHIN! Doamne, cat de SCURTA E VIATA! Fanii sunt devastati

Celebra cantareataIrina Loghin este una dintre cele mai indragite artiste din Romania! Cu toate acestea, putini stiu ca interpreta a avut o viata plina de greutati. continuă pe B1

LACRIMI in MUZICA POPULARA! Marele ARTIST iubit de toata Romania A MURIT dupa ce a facut SEPTICEMIE! MARTURII socante de pe PATUL MORTII

Detalii socante ies la iveala in cazul mortii regretatului artist de muzica populara, Aurelian Preda! iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABITA! S-A iNTAMPLAT LA PATRU.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! RUGACIUNI PENTRU LIDIA BUBLE! RAZVAN SIMION E.

MILIOANE de romani, in lacrimi! iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania (IMAGINILE DURERII)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DRAMA iN MUZICA POPULARA! NICOLETA VOICA, BAGATA iN OPERATIE CUMPLITA.

Tragedie in MUZICA POPULARA! MAREA CANTAREATA a fost ingropata de VIE! Incredibil ce a iesit din MORMANT (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi.

Cornelia Rednic a ajuns DE NERECUNOSCUT! E numai PIELE SI OS! Muzica populara, in STARE DE SOC! (FOTO)

Cornelia Rednic a slabit enorm si e de nerecunoscut! Celebra cantareata e intr-o forma de zile mari dupa ce a slabit kilograme bune, relateaza Stirescu. Cantareata de muzica populara recunoscut ca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )