Libnet.ro
UNICEF

01:05

inmormantarea lui George Floyd va avea loc pe 9 iunie in Houston

B1 B1,
inmormantarea lui George Floyd va avea loc pe 9 iunie in Houston

Inmormantarea lui George Floyd, barbatul de culoare care a murit pedata de 27mai, in Minneapolis, dupa ce un agent de politiea apasat genunchiul pe gatul in timp ce era incatusat si spunea. continuă pe B1

SUA: inmormantarea lui George Floyd va avea loc pe 9 iunie la Houston

Funeraliile lui George Floyd, afro-americanul care si-a pierdut viata pe 27 mai in Minneapolis, ca urmare a modului in care a fost maltratat de un ofiter de politie alb, vor avea loc pe 9 iunie la Houston, orasul de origine al victimei si unde familia sa locuieste in continuare, conform anuntului facut de avocatul familiei, transmite AFP, citata de Agerpres. Mai multe ceremonii in memoria sa sunt programate pana la momentul inmormantarii, a declarat avocatul Ben Crump in timpul unei conferinte de presa.

Cunoscutul boxer Floyd Mayweather s-a oferit sa plateasca pentru inmormantarea lui George Floyd

Fostul campion de box Floyd Mayweather s-a oferit sa plateasca inmormantarea lui George Floyd, iar familia acestuia a acceptat oferta, relateaza Associated Press.

Alegerile prezidentiale din Polonia ar putea avea loc in iunie. Senatul a votat o noua lege electorala

Senatul polonez a aprobat luni seara o lege ce permite folosirea unui sistem mixt de votare, traditional si prin posta, la alegerile prezidentiale, ceea ce ar putea deschide calea organizarii scrutinului in luna iunie, informeaza AFP citata de Agerpres.

Vedetele cer dreptate pentru George Floyd in timpul protestelor violente din America

America a fost cuprinsa de haos. Proteste violente au loc in mai multe orase din State dupa George Floyd a fost ucis de politia din Minneapolis. Si vedetele se alatura protestatarilor, cerand dreptate pentru acesta! .

SUA, moartea lui George Floyd: Protestele violente continua in mai multe orase Politia actioneaza Stare de alerta, arestari si restrictii de circulatie

Proteste violente au loc in zeci de orase din Statele Unite, dupa moartea lui George Floyd. Presedintele Donald Trump a transmis o serie de mesaje prin Twitter prin care s-a declarat alaturi de familia victimei si de cei care protesteaza pasnic, dar a condamnat violentele. De asemenea, in mai multe orase a fost instituita starea de alerta pentru 24 de ore. ------------20:33 VIDEO Proteste Black Lives Matter in Londra, Berlin, Toronto si Copenhaga dupa moartea lui George Floyd 19:00 VIDEO Fortele de ordine din SUA au atacat in mod intentionat jurnalistii pe parcursul protestelor din ultimele zile Bellingcat) 18:31 Barbat gasit mort in apropierea unei masini arse la Minneapolis.

Cole Sprouse, actorul din serialul Riverdale, a fost arestat in timp ce protesta impotriva rasismului, dupa uciderea lui George Floyd

Cole Sprouse, actorul celebru din serialul Riverdale, a fost arestat la sfarsitul saptamanii trecute, intimpul protestelor care au loc in aceste zile in SUA, ca urmare a uciderii lui George Floyd. Sprouse.

VIDEO Ancheta la New York dupa ce doua masini de politie intra in multime la o manifestatie in memoria lui George Floyd

Imagini filmate la o manifestatie in memoria lui George Floyd la New York surprind o masina de politie care intra in multime, o scena care a avut loc in cartierul Brooklyn, la intersectia Flatbush Avenue cu St. Marks Street.

Digi Sport: Ce risca fotbalistii din Germania care au afisat mesaje dupa decesul lui George Floyd

Cazul mortii lui George Floyd a scos in strada zeci de mii de oameni in Statele Unite si a starnit revolta in intreaga lume. Mai multe mesaje au fost transmise dupa decesul lui George Floyd, inclusiv in Germania, unde au fost afisate de fotbalisti. Acestia risca acum sa fie sanctionati de Comisia de Disciplina.

Totul despre George Floyd. Cine a fost barbatul de 46 de ani care a murit in SUA dupa tratamentul brutal al politiei

Povestea lui George Floyd, barbatul in varsta de 46 de ani sufocat de un polisist in Minneapolis, a starnit o revolta in SUA. Afro americanul George Floyd ar fi fost ucis in data de 25 mai, dupa ce un.

Totul despre George Floyd. Cine a fost barbatul de 46 de ani care a murit in SUA dupa tratamentul brutal al politiei

Povestea lui George Floyd, barbatul in varsta de 46 de ani sufocat de un polisist in Minneapolis, a starnit o revolta in SUA. Afro americanul George Floyd ar fi fost ucis in data de 25 mai, dupa ce un.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )