Libnet.ro
UNICEF

20:15

Se inmultesc criticile la adresa lui Ianis Hagi! Nota groaznica primita dupa prestatia din Europa League

Adevărul Adevărul,
Se inmultesc criticile la adresa lui Ianis Hagi! Nota groaznica primita dupa prestatia din Europa League

Ianis Hagi a fost criticat dupa meciul castigat de Glasgow Rangers, 1-0, in fata echipei Lech Poznan, din etapa a doua a grupelor Europa League. continuă pe Adevărul

Scotienii l-au desfiintat pe Ianis Hagi. Jurnalistii britanici, reactie fara precedent

Ianis Hagi, criticat de scotieni. Presa din Regatul Unit l-a pus la zid dupa evolutia din Europa League. Steven Gerrard se astepta la solutii din partea lui, dar el nu le-a oferit. Jurnalistii scotieni nu l-au iertat pe Ianis Hagi pentru prestatia modesta din Europa League. I-au dat nota 4 Ianis Hagi este criticat dupa prestatia .

Ianis Hagi, criticat dur de fanii lui Rangers! Ironii incredibile la adresa romanului

Ianis Hagi a fost titular la Glasgow Rangers in victoria cu polonezii de la Lech Poznan, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Morelos in minutul 68. Ianis a fost inlocuit la faza imediat urmatoare, dupa o prestatie foarte stearsa. Internationalul roman isi continua evolutiile oscilante din acest sezon. A reusit opt .

Surpriza colosala pentru Ianis Hagi! Cine l-a laudat pe fotbalistul roman in toata lumea

Ianis Hagi a fost cel mai bun om al lui Glasgow Rangers in partida pe care echipa sa a castigat-o in fata celor de la Livingston. A oferit pasa decisiva la golul prin care echipa sa a deschis scorul, prin Aribo. Iar contributia lui Ianis a fost cu adevarat decisiva. A reusit un dribling, apoi .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )