Libnet.ro
UNICEF

21:45

Surpriza colosala pentru Ianis Hagi! Cine l-a laudat pe fotbalistul roman in toata lumea

Playtech Playtech,
Surpriza colosala pentru Ianis Hagi! Cine l-a laudat pe fotbalistul roman in toata lumea

Ianis Hagi a fost cel mai bun om al lui Glasgow Rangers in partida pe care echipa sa a castigat-o in fata celor de la Livingston. A oferit pasa decisiva la golul prin care echipa sa a deschis scorul, prin Aribo. Iar contributia lui Ianis a fost cu adevarat decisiva. A reusit un dribling, apoi . continuă pe Playtech

Ce a anuntat presa din Scotia despre Ianis Hagi. Steven Gerrard, obligat sa isi schimbe planurile cu romanul

Ianis Hagi a reusit a opta pasa decisiva in acest sezon pentru Glasgow Rangers in toate competitiile. A semnat un assist la reusita din care Aribo a deschis scorul in meciul cu Livingston, terminat 2-0. Iar romanul este lider in campionatul Scotiei la capitolul pase de gol, cu nu mai putin de 6. Alte doua .

Verdict final in privinta lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers! Ce i-a transmis omul de incredere al lui Gerrard

Ianis Hagi a avut un start de sezon oscilant la Glasgow Rangers. Dar evolutiile sale au fost din ce in ce mai convingatoare. Fanii sunt deja indragostiti de internationalul roman, care insa a mai primit si critici din partea specialistilor. Iar principalul repros care i se aduce lui Ianis este acela ca pierde posesia in .

Reusita superba a lui Ianis Hagi! Ce a facut pe teren, chiar in seara asta VIDEO

Ianis Hagi a fost printre cei mai buni oameni ai lui Glasgow Rangers in partida de pe propriul teren, cu Livingston. Romanul a reusit a sasea pasa decisiva in campionat si isi consolideaza pozitia de cel mai bun pasator din Scotia. Ianis a gestionat excelent un contraatac al echipei sale. A reusit un dribling, iar .

Ianis Hagi, OUT de la Rangers? Anuntul facut de club il pune in pericol

Ianis Hagi a avut o evolutie modesta in Europa League, in partida pe care Rangers a castigat-o cu Standard, scor 2-0. Asta dupa ce a fost lasat pe banca in Old Firm Derby, pe terenul lui Celtic. Iar la echipa nationala a avut prestatii dezamagitoare, dar si un conflict neasteptat cu selectionerul Mirel Radoi. Toate .

Ianis Hagi, pasa de gol in meciul cu Livingston

Glasgow Rangers s-a desprins la sase puncte in fruntea clasamentului din Scotia dupa 2-0 cu Livingston, meci in care internationalul Ianis Hagi a oferit o pasa decisiva.

DigiSport: Inima lui Rangers! Ce scrie presa din Scotia dupa ultima prestatie a lui Ianis Hagi si ce nota i-a dat BBC romanului

Ianis Hagi 22 de ani) a fost titular in victoria lui Rangers, 2-0 cu Livingston, si a reusit o pasa de gol la reusita lui Joe Aribo, din minutul noua al partidei.

Se dau bani pentru sportivii romani. Cine va primi cate 150 de lei in fiecare luna

Marti, 27 octombrie, Camera Deputatilor a adoptat un proiect prin care se prevede ca Ministerul Tineretului si Sportului acorda sportivilor romani tichete valorice in valoare de 150 de lei lunar. Acestea sunt valabile timp de un an si pot fi utilizate doar pe teritoriul Romaniei. Se dau bani pentru sportivii romani Potrivit proiectului de lege, .

Veste proasta pentru acesti pensionari. Cine ramane fara bani de la stat

Printr-o noua miscare din partea gvernantilor, aflam ca o parte a pensionarilor s-ar putea sa ramana fara bani. Este vorba de cei care, acum la pensie, au facut parte din organele de represiune in perioada comunista. Pensionarii militari, activi ca organe de represiune, fara pensii Printre cei peste 3 milioane de pensionari exista o categorie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )