Libnet.ro
UNICEF

19:30

Inna nu si-a mai vazut mama de doua luni din cauza pandemiei

ADPM ADPM,
Inna nu si-a mai vazut mama de doua luni din cauza pandemiei

Inna are o relatie extrem de apropiata cu mama ei, pe care adesea o ia cu ea chiar si la concertele de peste hotare. Iata insa ca, in perioada pandemiei, artista nu si-a vazut mama timp de 2 luni! Afla de ce! . continuă pe ADPM

Doua localitati din Arges au intrat in carantina, dupa ce au crescut alarmant cazurile de COVID-19

Doua localitati din judetul Arges au intrat in caratina, dupa ce au crescut alarmant cazurile de COVID-19. Prefectul Emanuel Soare a declarat sambata ca masura a fost luata in conditiile in care judetul se afla pe un trend crescator al persoanelor confirmate pozitiv.

DE ASTAZI: Alte doua localitati din Arges intra in carantina

Doua localitati din judetul Arges intra in carantina de sambata, 1 august, pentru 14 zile: Balilesti si Darmanesti. Masura a fost luata la cererea Directiei de Sanatate Publica Arges, din cauza focarelor Covid-19, care au depasit pragul de trei cazuri la mia de locuitori, anunta Digi24.

EXCLUSIV Muzeele din subordinea Ministerului Culturii, grav afectate de pandemie. Cati vizitatori le-au trecut pragul in primele doua luni ale starii de alerta

In contextul pandemiei de coronavirus, toate muzeele din Romania au fost inchise odata cu intrarea tarii in stare de urgenta, insa, acestea au fost redeschise dupa 2 luni, atunci cand au fost luate primele.

FATA DE PRIMELE SASE LUNI DIN 2019 BRD - profit in scadere cu 47%, la jumatatea anului

Costul net al riscului a devenit negativ, atingand 225 milioane lei BRD - Groupe Societe Generale BRD) a raportat, pentru prima jumatate a anului, un profit net consolidat de 414,67 milioane de lei, cu 47,3% sub cel din primele sase luni ale lui 2019, rezultat influentat indeosebi de costul riscului negativ, ce incorporeaza perspectiva economica deteriorata, conform raportarii bancii publicata ieri pe site-ul operatorului pietei noastre de capital.

Doua comune din Arges si patru localitati din Arad au intrat in carantina -UPDATE

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arges a decis, vineri seara, instituirea carantinei in comunele Balilesti si Darmanesti, ca urmare a cresterii numarului cazurilor de COVID-19. Si autoritatile din Arad au dispus plasarea in carantina a patru localitati unde exista focare de infectii.

Doua localitati din judetul Arges intra de azi in carantina

Cresterii numarului cazurilor de COVID-19 a determinat, din partea Comitetului pentru Situatii de Ur.

Care este cea mai vanduta si citita carte din lume. Peste 6 miliarde de copii au fost cumparate deja

Care este cea mai vanduta si citita carte din lume? Aceeasi ca si in Romania. Din pacate, tara noastra ocupa un loc trist atunci cand vine vorba despre consumul de carte. Se cumpara putin si se citeste si mai putin, iar datele Eurostat confirma dezamagirea librarilor. Peste 93% dintre romani nu achizitioneaza nici macar o carte pe an.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )