Libnet.ro
UNICEF

20:45

Doua localitati din judetul Arges intra de azi in carantina

România Liberă România Liberă,
Doua localitati din judetul Arges intra de azi in carantina

Cresterii numarului cazurilor de COVID-19 a determinat, din partea Comitetului pentru Situatii de Ur. continuă pe România Liberă

DE ASTAZI: Alte doua localitati din Arges intra in carantina

Doua localitati din judetul Arges intra in carantina de sambata, 1 august, pentru 14 zile: Balilesti si Darmanesti. Masura a fost luata la cererea Directiei de Sanatate Publica Arges, din cauza focarelor Covid-19, care au depasit pragul de trei cazuri la mia de locuitori, anunta Digi24.

Doua localitati din Arges au intrat in carantina, dupa ce au crescut alarmant cazurile de COVID-19

Doua localitati din judetul Arges au intrat in caratina, dupa ce au crescut alarmant cazurile de COVID-19. Prefectul Emanuel Soare a declarat sambata ca masura a fost luata in conditiile in care judetul se afla pe un trend crescator al persoanelor confirmate pozitiv.

Doua localitati din Arges intra de sambata in carantina. Decizia a fost luata la o zi dupa ce masca a devenit obligatorie si in spatii libere

Incepand cu 1 august, doua localitati din Arges intra in carantina. Masura pe care Institutia Prefectului a insistat sa o evite a fost ceruta de DSP Arges.

Patru localitati din Arad au intrat in carantina din cauza focarelor de coronavirus

Patru localitati din Arad au intrat in carantina din cauza focarelor de COVID-19, in urma deciziei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad. Este vorba despre Gurahont, Bontesti, Seleus si Moroda. Masura a fost confirmata, sambata dimineata, printr-un ordin al Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Arges: Doua comune intra in carantina de sambata, dupa ce numarul de infectari cu COVID-19 a crescut alarmant

Doua comune din judetul Arges vor intra in carantina incepand de sambata, 1 august. Hotararea a fost luata vineri, din cauza cresterii accelarate a numarului de infectari. CJSU Argesa decis ca.

Primarul unei localitati carantinate, acuzatii grave la adresa lui Arafat. Cate cazuri COVID-19 sunt, de fapt, acolo! Vom da statul in judecata!

Primarul localitatii Balilesti, una dintre cele doua comune din judetul Arges care au fost puse vineri sub carantina, a declarat la Antena 3 ca va da statul in judecata dupa aceasta decizie a autoritatilor, pe care o considera neintemeiata.

Doua comune din judetul Arad au intrat in carantina. Agricultorii isi pot vinde in continuare legumele in piete

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a decis inchiderea pentru doua saptamani a doua comune din judetul Arad.

Doua comune din Arges si patru localitati din Arad au intrat in carantina -UPDATE

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arges a decis, vineri seara, instituirea carantinei in comunele Balilesti si Darmanesti, ca urmare a cresterii numarului cazurilor de COVID-19. Si autoritatile din Arad au dispus plasarea in carantina a patru localitati unde exista focare de infectii.

EXCLUSIV Masca ar putea deveni obligatorie in spatiile publice deschise din judetul Galati. Institutia Prefectului, pentru B1.RO: Masura va fi votata in CJSU

EXCLSUIV Masca ar putea deveni obligatorie in toate spatiile publice deschise din judetul Galati, asa cum au declarat reprezentantii Institutiei Prefectului pentru B1. Deocamdata masura a fost discutata.

Lectie de viata si bunatate de la doua fetite din Botosani. Au vandut limonada la 2 lei o zi intreaga ca sa stranga bani pentru...

In timp ce fiecare om isi face griji pentru confortul si siguranta proprie, doua fetite din Botosani au dat o adevarata lectie de viata. Gestul micutelor nu ar trebuie sa inspire doar tinerii de varsta lo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )