Libnet.ro
UNICEF

23:30

CTP ii desfiinteaza pe Piedone si pe locuitorii din sectorul 5: Un participant la crima

Playtech Playtech,
CTP ii desfiinteaza pe Piedone si pe locuitorii din sectorul 5: Un participant la crima

In urma alegerilor locale 2020, Cristian Popescu Piedone, candidatul PPU-SL, a castigat postul de primar al Sectorului 5 din Capitala. Victoria sa, insa, este una controversata in contextul in care acesta a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare, pentru abuz in serviciu in dosarul Colectiv. Unul dintre cei care s-a aratat consternat . continuă pe Playtech

Ce inovatie in Constanta. Ce vad toti locuitorii din acest moment

Constanta si Cluj-Napoca se intrec in idei care mai de care mai inovative si mai benefice romanilor. Cu toate astea, orasul de la mare o ia cu pasi mai marunti, dar siguri, raspunzand apelului dintr-o campanie. Cu ce inovatie ii surprinde Constanta pe locuitorii sai? Alege asumat un oras curat. Bucuresti, Iasi si Constanta se .

Ce s-a intamplat, de fapt, la sectiile din Sectorul 1. Momentele demne de filme

Candidatul PSD la Consiliul Local Sector 1, Sorin Catalin Tomescu a dat nas in nas cu cei de la USR si PNL in fata Biroului Electoral al Sectorului, ducand in brate 473 de procese verbale. Ce s-a intamplat la sectiile de votare din Sectorul 1 al Capitalei Un barbat cu bratele incarcate de procese verbale .

Scandalul rezultatelor la alegerile locale din Sectorul 1 Bucuresti. Ce functie avea barbatul surprins cu procese verbale

Alegerile locale din Sectorul 1 au fost umbrite de acuzatiile de frauda electorala, dupa ce o persoana a fost prinsa cu mai multe procese verbale si dusa la politie pentru audieri. Lupta dintre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )